in

Sexmyterna fortsätter

Sexmyterna fortsätter

En gång otrogen, alltid otrogen? Är sex med en omskuren kille annorlunda? Hannah Arnhög reder ut begreppen!

Mer

Sexiga underkläder ett måste för bra sex? Svar: oklart.

Myt 7: Din killes kompisar har stenkoll på ert sexliv

Hannah säger: Falskt. Lite koll kanske, alla måste ju lätta sitt hjärta ibland och sexsnack är ju kul, kul, kul, eller hur?! Men stenkoll, njae, inte vanligtvis. Det extremt detaljerade berättelserna besparas nog grabbarna, åtminstone de killar jag kollat med. Däremot tror jag män ofta har bättre koll på kvinnors känsloliv än vi kanske tror!

Myt 8: Sexet blir annorlunda med en omskuren kille

Hannah säger: Falskt. Förutom att många föredrar antingen det ena eller det andra rent kosmetiskt, så är skillnaden i känsla så ytterst liten – och så individuell – för de flesta att den inte är värd att nämna. Somliga säger att omskurna män är mindre känsliga och därmed kräver mer ”jobb”. Det emotsägs dock av en undersökning genomförd i januari 2008 av ”Bloomberg School of Health”/USA. En del menar också att omskurna kan hålla på längre, men jag antar att det är för dem att veta och för oss att ta reda på…

Myt 9: Det går att fastna i varandra när man har sex

Hannah säger: Falskt. Lite sugproppseffekt kan väl uppstå men nej, man kan inte fastna i varandra under sex.

En gång otrogen är inte alltid otrogen.

Myt 10: Sex är bättre om man är kär

Hannah säger: Sant och falskt. Detta är sant för vissa, falskt för andra. Visst kan ett starkt emotionellt band ofta förhöja känslan av sexet, men det måste inte vara så. Och att det emotionella bandet måste utgöras av kärlek finns inga bevis för. Vänskap och ömsesidig respekt kan räcka fint. Vissa vill till och med ha precis det motsatta, sex utan kärlek, för att slippa ”komplikationerna” som kommer med kärlek. Det finns inget sant eller falskt här, för smaken är som baken och alla känner olika.

Myt 11: En gång otrogen, alltid otrogen

Hannah säger: Falskt. Men så klart inte. Hallå, du har väl själv behandlat en viss person, i en viss situation, på ett sätt du aldrig skulle behandla en annan person i en annan situation? Alla gör misstag och det vore väl försmädligt om vi alla blev dömda efter dem för resten av våra liv trots att vi och våra relationer förändras. Visst finns det överkåta idioter värda att granskas lite extra, men även ett svin kan förändras.

Myt 12: Kommer inte killen har han inte haft det skönt

Hannah säger: Falskt. Det ska mycket till att sexet ska vara så dåligt att killen inte kommer. Så nej, det beror snarare på exempelvis alkohol, droger, prestationsångest, nervositet, spänningar eller kanske någon medicin. Eller bara en mental låsning, som kan vara högst tillfällig. Precis som tjejer kan killen tycka att sexet är superskönt, även om han inte kommer. Det är sant.


VeckoRevyn Shopping

1 clique sucker clitoris purple4 broklyn vibe and rotator with rabbit silicone 8 satisfyer pro deluxe next gen ligh gold white