in

Nio sexleksaker – under 300 kronor – som gör sommaren ännu hetare

sexleksaker billiga bra

Letar du efter något som kan sätta extra krydda på sommaren – oavsett om du är singel eller i ett förhållande? VeckoRevyn listar sexleksaker som gör sommaren ännu hetare. Mer

Semester och sommar kan vara den ultimata perioden på året för en nytändning i sexlivet. Oavsett om du är singel eller om du är i ett förhållande betyder ledighet att du kan lägga lite extra tid på att krydda tillvaron. VeckoRevyn har plockat ut nio olika sexleksaker som tillför det lilla extra i sommar. Det bästa? Alla kostar under 300 kronor.

1. Vibrerande ägg med handkontroll

Matilda” från Belladot är ett litet, vibrerande ägg. Vibratorn har fyra hastigheter som styrs från en tillhörande handkontroll. Funkar precis lika bra att onanera med själv som att testa med din sexpartner. vibrerande ägg matilda belladot Läs mer och köp vibrerande ägg från Belladot här.

2. Rabbit – en klassiker för g-punktsorgasm

Låt sommaren bli extra minnesvärd genom att lägga lite extra kärlek på den mytomspunna g-punkten. Bwild Classic är en extremt tyst rabbitvibrator och dess unika kontur stimulerar g-punkten och klitoris samtidigt. Vibratorn har flera olika hastigheter och knapparna är upplysta för att kunna användas i mörker. Funkar lika bra för singeln som för paret! rabbit vibrator köpa Läs mer och köp Bwild Classic här.

3. Liten vibrator – perfekt för nybörjaren

Om du inte vill gå all in från första början är Pocket Toyfriend från Tickler en perfekt första vibrator. Den är liten och effektiv och designad för att stimulera klitoris. Passar perfekt att ta med på resan – den är inte större än ett läppstift. Pluspoäng för att den är vattentät! liten minivibrator diskret Läs mer och köp Pocket Toyfriend här.

4. Trådlös vibrator

En riktigt intim hemlighet mellan dig och din partner är vibratorn Bnaughty Classic Unleashed. Kitet består av en vibrator och en trådlös fjärrkontroll, där du kan välja mellan fem olika program. För extra spänning – placera vibratorn i trosorna och låt din partner välja när du ska uppleva spontan njutning under dagen, kanske när du minst väntar det. Garanterad krydda i sexlivet i sommar! fjärrstyrd vibrator fjärrkontroll Läs mer och köp Bnaughty Classic Unleashed här.

5. Minivibrator och penisring i ett

Liten men kraftfull! Bcharmed Classic funkar perfekt om du vill göra penisbäraren lite extra utrustad. Designen är gjord för att passa alla snoppar och dess vibrerande funktioner går att anpassa efter egna preferenser. Penisringen är vattentät – perfekt att leka med i badet eller duschen. penisring köpa Läs mer och köp Bcharmed Classic här.

6. Gel som ökar chansen för orgasm

Inte en sexleksak, men en välkommen kompis i sommar ändå. Viamax Sensitive Gel är en intimgel som ska öka känsligheten i underlivet, ge starkare orgasmer och öka fuktigheten. Den är framtagen för att funka med kondomer och sexleksaker och sägs ge dig starkare orgasmer ju mer du använder det. Gelen innehåller L-arginin som tränger in i huden och ökar blodcirkulationen i underlivet, vilket ger ökad känslighet. gel mer njutning orgasm starkare Läs mer och köp Viamax sensitive gel här.

7. Vibratorstav för dig med samlagssmärtor

Bgee Classic är en långsmal stav med vinklat huvud som maxar möjligheterna att få orgasm. Staven är perfekt vinklad för att nå g-punkten men funkar precis lika bra på andra känsliga områden som bröstvårtor, ollon eller klitoris. Staven är speciellt framtagen för personer som upplever smärtor i samband med penetrerande samlag, då den är smal och kan hjälpa till att få slidans muskler att slappna av. g-punktsvibrator samlagssmärtor Läs mer och köp Bgee Classic här.

8. Fingervibrator

Gör ditt – eller din sexpartners – pekfinger magiskt. Inger från Belladot är en mjuk och böjlig fingervibrator med tre olika kraftfulla vibrationer. Fingervibratorn är vattentät och är perfekt för lekar i dusch eller bad. Dessutom är den liten och behändig och kan lätt plockas med på utomhusäventyr i sommar. fingervibrator ingrid recension Läs mer och köp Inger från Belladot här.

9. Vibrator att ta med på resan

The Surfer från Smile Makers marknadsförs som den perfekta semestervibratorn. Varför? Den är liten, kompakt och supertyst – vilket gör den perfekt för lekar på egen hand när resesällskapet sover. The Surfer har tre små fenor på toppen som ska ge fokuserade vibrationer för att öka chansen till klimax. vibrator liten ta med på semester Läs mer och köp The Surfer här.

VeckoRevyn Shopping

1 clique sucker clitoris purple4 broklyn vibe and rotator with rabbit silicone 8 satisfyer pro deluxe next gen ligh gold white