in

Sex tips för ett bättre förhållande – på en vecka!

kodheader

Är du och din partner nere i en svacka med onödiga bråk och missförstånd? Behöver ni en nystart i er relation? Med hjälp av Eva Ruszs sex relationskoder kan ert förhållande bli bättre på bara en vecka!

Mer

Kod 1: ”Söka” – ställ frågor

Fråga din partner hur dagen har varit, vad han/hon har gjort, tänkt och känt. Ingen fråga är för dum! Var nyfiken och intresserad, det brukar smitta av sig.

Kod 2: ”Anknytning” – kroppskontakt

Rör varandra varje dag – kramas, pussas, håll handen och ge varandra massage. Alla andledningar att få pilla är bra! Kladda ordentligt, som om ni vore nykära!

Kod 3: ”Sex” – jobba på närheten

Mys så fort tillfälle ges! Och håll om varandra när ni ligger i soffan. Det behöver inte leda till sex, men det är självklart inte negativt om det händer. Viktigast är att ni är nära varandra.

Kod 4: ”Kommunikation” – prata

Försök att undvika bråk genom att prata igenom eventuella frågor och missförstånd som uppstår, innan ni blåser upp det till ett stort problem!

Kod 5: ”Team” – samarbeta

Gör saker tillsammans (annat än att ligga i tv-soffan). Varför inte ta regelbundna promenader? Peppa och kom närmare varandra genom att uppleva saker ihop. Det är lika viktigt att umgås med varandra som att ha egentid.

Kod 6: ”Relationshälsa” – bry er

Våga be om hjälp. Det kan handla om småsaker i vardagen, till exempel att få hjälp med disken eller att be om skjuts någonstans. Huvudsaken är att ni vågar fråga. Och bryr er om varandra.


VeckoRevyn Shopping

1 clique sucker clitoris purple4 broklyn vibe and rotator with rabbit silicone 8 satisfyer pro deluxe next gen ligh gold white