in

Sex tips för ett bättre förhållande – på en vecka!

Är du och din partner nere i en svacka med onödiga bråk och missförstånd? Behöver ni en nystart i er relation? Med hjälp av Eva Ruszs sex relationskoder kan ert förhållande bli bättre på bara en vecka!

Mer

Kod 1: ”Söka” – ställ frågor

Fråga din partner hur dagen har varit, vad han/hon har gjort, tänkt och känt. Ingen fråga är för dum! Var nyfiken och intresserad, det brukar smitta av sig.

Kod 2: ”Anknytning” – kroppskontakt

Rör varandra varje dag – kramas, pussas, håll handen och ge varandra massage. Alla andledningar att få pilla är bra! Kladda ordentligt, som om ni vore nykära!

Kod 3: ”Sex” – jobba på närheten

Mys så fort tillfälle ges! Och håll om varandra när ni ligger i soffan. Det behöver inte leda till sex, men det är självklart inte negativt om det händer. Viktigast är att ni är nära varandra.

Kod 4: ”Kommunikation” – prata

Försök att undvika bråk genom att prata igenom eventuella frågor och missförstånd som uppstår, innan ni blåser upp det till ett stort problem!

Kod 5: ”Team” – samarbeta

Gör saker tillsammans (annat än att ligga i tv-soffan). Varför inte ta regelbundna promenader? Peppa och kom närmare varandra genom att uppleva saker ihop. Det är lika viktigt att umgås med varandra som att ha egentid.

Kod 6: ”Relationshälsa” – bry er

Våga be om hjälp. Det kan handla om småsaker i vardagen, till exempel att få hjälp med disken eller att be om skjuts någonstans. Huvudsaken är att ni vågar fråga. Och bryr er om varandra.


VeckoRevyn Shopping

1 clique sucker clitoris purple4 broklyn vibe and rotator with rabbit silicone 8 satisfyer pro deluxe next gen ligh gold white


Missa inte Horoskoppodden, där vi berättar för Sveriges härligaste profiler vilka de egentligen är med hjälp av astrologi! Lyssna på fler avsnitt här!