in

Sex på första dejten

killpaneldrag
Sex på första dejten

Killpanelen tycker till. Sex på första dejten – rätt eller fel?

Mer

killpaneldrag

Veckorevyns singelpingla ställer ”BasshunterJonas Altberg, ”StorstadspojkenNils Grundberg, vår killexpert Pär Lernström och frilansjournalisten och författaren Anders Rydell mot väggen och frågar: Dejten var super. Känslorna bokstavligen sprakade. Vi hade sex trots alla oskrivna dejtingregler. Är all spänning och ett eventuellt förhållande dödsdömt nu?

Basshunter:

– Nja, inte under de omständigheterna, om vi räffades på krogen, och bokstavligen talat snubblade ner i sängen så är det kanske inte så troligt. Men efter en mysig middag och en trevlig kväll tillsammans så har man fått en bra start.
 

”Storstadspojken” Nils:

– Nej, verkligen inte. Det kanske blir lite svårare om det går lite väl snabbt. Av egen erfarenhet och vänners brukar det inte bli så bra om det går för fort.

Veckorevyns Killexpert Pär Lernström:

– Absolut inte! Jag skulle helst ta bort alla konstiga regler som finns kring dejting och flirtande.

Anders Rydell:

– Såklart inte. Jag skulle nog se det som en dålig dejt om det inte händer något. Har aldrig förstått varför man ska vänta. Vi lever ju på 2000-talet.

Nästa vecka: Varför skriver du alltid så korfattade sms trots att jag brer på och alltid försöker att ”skoja till det”?

Sex på första dejten – Yes eller No?


VeckoRevyn Shopping

1 clique sucker clitoris purple4 broklyn vibe and rotator with rabbit silicone 8 satisfyer pro deluxe next gen ligh gold white