in

Sex myter om sex

naken

Veckorevyns sexexpert Hannah Arnhög reder ut myterna om lesbiskt sex, penislängd och sex på första dejten.

Mer

Myt 1: Alla killar tänder på lesbiskt sex

Hannah säger: Falskt. Njae, precis som att vi tjejer tänder på olika saker gäller ju det givetvis killar också. Även om jag nog kan fastställa att många (väldigt många) killar gillar tanken på lite tjej-tjej-action.

Kom ihåg! Många tänder på just tanken, men skulle inte nödvändigtvis vilja göra verklighet av fantasin.

Myt 2: Mörkhyade män är mer välhängda än vita män.

Hannah säger: Jag har hört att det ska finnas undersökningar som ”bevisar” att detta stämmer, men jag  har själv aldrig sett någon sådan undersökning. Klart är att män, oavsett hudfärg, kan ha såväl monsterutrustning som micropenis. Inget är säkert här i världen.

Myt 3: ”Får” killen inte komma får han ont

Hannah säger: Sant men falskt. Visst kan killen få ont om han inte får utlösning efter att ha varit upphetsad länge, då området runt könet fylls med blod och därmed blir ömt – och trycket lättar i och med en utlösning. Samma sak gäller för tjejer! Men myten är dåligt formulerad, för vadå ”får”. Det är väl bara att gå och runka så är problemet löst. Ibland får även killar ta saken i egna händer. Och smärtan är inte farlig på något sätt. Kan han inte komma är det bara lite jobbigare.  

Myt 4: Killar vill ha mer sex än tjejer

Hannah säger: Falskt. Det är möjligt att vår sexlust ser olika ut, och att vi kanske vill ha sex av olika anledningar må stämma mer eller mindre väl i olika situationer. Men att killar överlag vill ha mer sex är inte sant. I relationer är det ofta raka motsatsen.

Myt 5: Sperma smakar bättre om han ätit ”rätt” mat

Hannah säger: Sant. Jamenvisst, kosten påverkar mer än vi tror! Tips: mata inte din kille med sparris på er romantiska middag – men maxa gärna med sallad och fruktsallad /gärna med en liten touch av ananas). Sedan är det ju inte alla som bryr sig om smak och lukt … men samtidigt många som gör det.

Myt 6: Du är inte flickvänsmaterial om du har sex på första dejten.

Hannah säger: Falskt. Lever denna myt verkligen fortfarande?! Fråga dina parvänner hur många som hade sex direkt, så ska vi se till att den där myten självdör ganska snart. Med det inte sagt att det är tvärtom heller. Snarare att du är flickvänsmaterial (om du nu vill vara det) om du följer ditt hjärta och din magkänsla och gör vad du känner är rätt för dig, oavsett om det betyder att hippa i säng efter tio minuter och en halv mojito eller ett år och en förlovningsring.


VeckoRevyn Shopping

1 clique sucker clitoris purple4 broklyn vibe and rotator with rabbit silicone 8 satisfyer pro deluxe next gen ligh gold white