in

Se upp för förhållandefällorna!

forhallandefalla1
Se upp för förhållandefällorna!

Sexet känns bara tråkigt och kommunikationen er emellan tryter. Känns det som att ert förhållande går på sparlåga? VR tar upp 4 vanliga förhållandefällor och hjälper er ur dem – här!

Mer

Du ger förhållandet för mycket tid…

 

 Vad har hänt? Du avbokar kompisarna i förmån för din partner. Partnerns schema blir ditt och du ser mer än gärna till att vara tillgänglig när han är ledig så att ni kan umgås till max. Romantiskt? Ja kanske, men hälsosamt? Nej.

 Så blir du fri från fällan: Ta vara på ditt egna sociala nätverk! Kom ihåg att dina vänner är otroligt värdefulla. Det är de som alltid kommer finnas där för dig när du behöver hjälp och stöd – men på ett villkor. Du måste vara där för dem också. Så se till att lägga tid och sidan för att träffa dina vänner. Och vet du vad? Ibland kan det vara bra att spendera tid ifrån sin partner. Lite lagom saknad kan göra under för passionen!

… eller för lite tid.

 

 Vad har hänt? Jobb, plugg, vänner, familj, intressen OCH partner… Schemat tycks inte gå ihop hur mycket du än försöker och sen en tid tillbaka prioriterar du jobb/plugg och vännerna högst till din partners stora förtret.

Så blir du fri från fällan: Man får ju tyvärr inte mer tid bara för att man skaffar sig en partner. Först måste du fråga dig varför du prioriterar annat före din partner i så hög grad. Är det för att du hellre vill göra annat än hänga med din partner eller är det för att du helt enkelt måste ta tag i annat först? Om det är det förstnämnda som gäller bör du fundera på om den här relationen verkligen är något att satsa på. Är det så att du känner att du måste göra annat är det dags att ta sig en funderare över vad som är viktigast för dig. Behöver du tid just nu till att jobba/plugga för att komma vidare med karriären? Ta ett snack med din partner och förklara läget. Vi lovar att en partner som har koll på läget är en mycket gladare partner än den som måste undra varför du ”aldrig” vill ses.

Sexlivet går på (tråkig) rutin

 

Vad har hänt? Fantasin tryter och sexet blir snarare något att få överstökat än något att längta till. Sexlivet blir en öm punkt som grundar till irritation mellan er båda, och ingen av er tycks orka ta tag i någon förändring…

 Så blir du fri från fällan:
Tyvärr, det finns ingen latmasklösning för att bli fri den här fällan. Ni måste jobba för att få tillbaka spänningen och passionen! Börja med att prata om er situation. Berätta för varandra vad ni saknar i sexlivet och vad ni kan komma på för att förbättra det. Det finns ju faktiskt en massa spännande att hitta på. Dela med er av sexfantasier, prova nya sexställningar eller inspireras av Veckorevyns heta sextips, till exempel 5 pirriga tips för orgasm, Spela dig till fantastiskt sex och VR testar: Det nya cirkussexet!

Ni pratar inte längre

 

 Vad har hänt? Ni ses bara efter jobbet när ni är trötta och middagen spenderas med största sannolikhet i tystnad framför den ständigt påslagna TVn. Visst, ni har varandra där, men det tycks inte finnas någon ork till att prata om varken er dag eller vad ni tycker om den här tråkiga förändringen i förhållandet.
 

Så blir ni fria från fällan: Steg 1: Stäng av TVn och koppla bort allt annat som kommer ivägen för er kommunikation. Ät middag på tu man hand vid matbordet eller lyxa till det med middag på krogen. Eller varför inte unna hälsan en timmes promenad tillsammans varje dag? Ta varje tillfälle i akt till att prata, för utan kommunikation riskerar er relation att fallera. Glöm inte heller bort att påminna din partner om varför du tycker om han/henne. Snälla och söta komplimanger genererar i likadana i gengäld! 


VeckoRevyn Shopping

1 clique sucker clitoris purple4 broklyn vibe and rotator with rabbit silicone 8 satisfyer pro deluxe next gen ligh gold white