in

Så tacklar du ex-flickvännen

Så tacklar du ex-flickvännen

VeckoRevyn har överlevnadsguiden för hur du hanterar din killes ex!

Mer

Du är kompis med hans förra flickvän

Ex-problem 1

Modellen Paul Sculfor har dejtat väninnorna Cameron Diaz och Jennifer Aniston.

Du känner dig som en dålig vän. Okej, det kanske var flera år sedan de var ihop, men ni är ändå vänner och den där oskrivna regeln hänger tungt över ditt huvud. Kommer hon alltid att tycka lite sämre om dig nu? Det är ju även lite obehagligt att de har gjort saker tillsammans som ni gör nu.

Hannah svarar:

– Det är klart ni kan komma över det här! Det gäller bara att bli vän med tanken på att de har varit tillsammans. Säger din kompis att det är nemas problemas, ja då måste du lita på att det är så och vara som vanligt. Märker du ändå att det är något som inte stämmer, är det lika bra att bara ta ett öppet snack om det hela. När allt har vädrats blir situationen oftast betydligt lättare att förhålla sig till. I värsta fall får du väl acceptera att ni aldrig blir riktigt så nära som förr.

Hans ex krossade hans hjärta

Ex-problem 2

Nick Lachey och Jessica Simpson var tokförälskade innan hon krossade hans hjärta.

Du känner dig som andrapriset. Han var dödskär i den här tjejen och när hon dumpade honom hamnade han i ett mörkt äter-enbart-ostbågar-och-tittar-på-sorglig-film-helvete. Nu är han med dig, men du kan inte hjälpa att du känner dig som den eviga tvåan.
 
Hannah svarar: 

– Se inte dig själv som ett andrapris! Tänk i stället att du är värsta kapet och att han må ha varit dödskär i henne – men då hade han ju inte träffat dig än. Då upptäckte han att hon inte alls var värd alla de där transfetterna och krokodiltårarna och att det är du som är guldmedaljen. Visst kan hon ha varit fantastisk på alla möjliga sätt och vis, men det är du också, på ditt vis. Vilket innebär att du är unik och icke-utbytbar!

Hans förra tjej är fortfarande kär i honom

Ex-problem 3

Justin Timberlake och Britney Spears var länge det söta tonårsparet som bara hade ögon för varandra. Idag dejtar han Jessica Biel.

Kommer hon att vara ett hot? Tänk om hon lyckas vinna tillbaka honom! Självklart känner du dig riktigt nervös.
 
Hannah svarar:
– Här måste du prata med din kille och lyssna på vad han säger! Han är ju uppenbarligen med dig nu, och inte henne, och det av en anledning. Om hennes känslor gör dig osäker är det extremt viktigt att prata med din kille för att du ska känna trygghet. Du får bestämma dig för att lita på honom och sedan kan du inte göra så mycket mer åt situationen. Det tjänar ingenting till att gå runt och vara ständigt misstänksam. Men visst är det en jobbig situation…

Han dumpade sitt ex för dig

Ex-problem 4

Joel Madden och Hilary Duff var ett sött par innan han dumpade henne för Nicole Richie.

Du känner dig skyldig. Hon är jätteledsen och ger dig skulden för uppbrottet. Hon kanske även försöker övertyga dig om vilket svin han är.
 
Hannah svarar:

– Är du och exet inte goda vänner sedan tidigare ser jag ingen anledning varför du skulle vara skyldig till något annat än att ha träffat någon du gillar som gillar dig tillbaka. Sedan är det ju självklart jobbigt att se någon annan så sårad, men det är ingens fel. Hjärtesorg är en del av livet. Låt henne vara arg och bitter ett tag, så lugnar hon nog ner sig vad det lider. Och du måste väl inte vara bästa polare med hans ex?

Hans föräldrar gillar exet mer än dig

Ex-problem 5

Katie Holmes har tagit över efter Penélope Cruz och söker nu familjens gillande.

Hon var den lilla perfekta flickvännen som de sett som sin framtida svärdotter. Nu har du tagit hennes plats och de tittar skeptiskt på dig när ni sitter där på söndagsmiddagen. Hur ska du göra för att få dem att gilla dig?
 
Hannah svarar:
– Var dig själv!  (Fast om du är du en negativ och småsur person gäller så klart inte den här gamla devisen.) Försök att vara så avslappnad du bara kan, med en positiv inställning och ett leende. Kanske kan du ta reda på vad de är intresserade av och prata med dem om det? Ansträng dig, men kämpa dig inte blodig. Det hela beror ju på hur nära relation ni ska ha med dem.

Hans förra relation varade en evighet

Ex-problem 6

Reese Witherspoon och Ryan Phillipe var tillsammans i över tio år och har två barn ihop.

Du känner dig som en nybörjare. Hon har vuxit upp med honom, vet allt om hans innersta hemligheter och kan hans kropp lika bra som sin egen. Självklart blir den här tjejen något skräckinjagande.

Hannah svarar:
– Håll henne utanför ert förhållande och njut i stället av att du inte känner honom så bra som hon. Att få utforska och lära känna någon man gillar är ju det fantastiska med att träffa någon ny. Och glöm inte att vad de än hade, så är det inte vad ni har. Om hon ger pikar om hur väl hon känner honom kan du bemöta ett sådant dumt beteende med ett litet leende och total nonchalans.


VeckoRevyn Shopping

1 clique sucker clitoris purple4 broklyn vibe and rotator with rabbit silicone 8 satisfyer pro deluxe next gen ligh gold white