in

Så raggar du rätt på krogen!

bild 4
Så raggar du rätt på krogen!

Partysminket är fixat in i minsta detalj, outfiten känns helrätt och nu du är sugen på en spännande krogflirt. Hur fångar man snyggaste killen på klubben? Vad ska man akta sig för? Och hur lockar fram maximalt självförtroende på dansgolvet? VR guidar dig!

Mer

raggadrag

DU ÄR SNYGGAST PÅ DANSGOLVET

STEG 1

Inget attraherar så mycket som ett gott självförtroende. Tycker du själv att du är rolig, snygg och smart kommer blir det helt enkelt inte så svårt att få andra att hålla med dig.

Inför festkvällen: Ta på dig festoutfiten som du trivs bäst i och lägg lite extra tid på att få till den där frisyren som du känner dig snyggast i. Lyssna på din favoritmusik under tiden! Ställ dig sedan framför spegeln och överrös dig själv med komplimanger.
Under festkvällen: Tacka och tå åt dig av de komplimanger du får. Våga skratta och glöm inte att ge dina fina kompisar komplimanger, det känns bra att vara snäll – vi lovar. Låt ingen trycka ner dig och påminn dig själv om hur fin du är, och att du är ute för att ha roligt.
Efter festkvällen: Tänk igenom kvällen som gått innan du somnar. Känner du dig besviken över att du inte fick killen du drömt om, eller kände du dig liten och osynlig i jämförelse med någon annan? Släng bort de tankarna omedelbart! Ett viktigt steg i självförtroendejakten är att inte ge något som helst utrymme till den negativa tankarna. Tänk extra mycket på det som var roligt istället – så bäddar du för en extra rolig festkväll med härliga förväntningar nästa gång!

LÄR DIG FÄLLORNA – OCH UNDVIK DEM

STEG 2

Du bör helt enkelt akta dig för…
Spanet som raggar på alla: Den är typen är ute efter någon, bara vem som helst, och antingen mest för ett ligg eller två. Så länge du inte är ute efter exakt samma sak bör du inte lägga mer energi på killen/tjejen som inte lägger all uppmärksamhet på dig.
Den avundsjuka kompisen: Den avundsjuka kompisen gillar inte alls att du har planer på att ragga under kvällen – och försöker därför sabba dina chanser med sänkande kommentarer, dissiga blickar och uppmärksamhetkrävande handlingar. Ta tjuren vid hornen och fråga din kompis vad problemet är. Antingen reder ni ut saken med det samma, eller så är det kanske helt enkelt så att ni snarare ska umgås vardagligt än på fest.
Att dricka för mycket: Nej, du blir inte snyggare med alkohol i blodet. Nej, du är inte ditt smartaste jag på fyllan och ja, du kommer må så mycket bättre dagen efter om du tar det lugnt med drickandet under kvällen.

FÅNGA INTRESSET HOS DITT SPAN

STEG 3

Ha kul! Folks uppmärksamhet dras snabbt till de som verkar ha roligt på klubben. De blir nyfikna eftersom de självklart vill ha minst lika roligt själva! Här ökar du genast dina chanser för att ditt span kommer fram till dig utan att du behöver anstränga dig det minsta – bara ha kul.
”Råka” stöta ihop med ditt span: ”Råka” dansa in i ditt span på dansgolvet, och ”råka” hamna i toalettkön samtidigt. På så sätt får du flera tillfällen att le, introducera dig och småprata med ditt span.
Våga fråga! Ta mod till dig och våga småprata med ditt span! Hur ska du annars få veta om han/hon är något för dig?

Du vet att du lyckats när…
x Ni håller kvar varandra med blicken och har lång och upprepad ögonkontakt.
x Ditt span klappar dig på armen, kramar dig eller bara råkar nudda dig titt som tätt.
x Ditt span gärna brer på lite extra på sina egna historier för att verka bra i dina ögon – samtidigt som han/hon frågar och är intresserad av att veta mycket om dig.


VeckoRevyn Shopping

1 clique sucker clitoris purple4 broklyn vibe and rotator with rabbit silicone 8 satisfyer pro deluxe next gen ligh gold white