in

Så kan er första semester avgöra om er relation kommer hålla eller inte

semester dragare

Mys! Första semestern med din älskling, vad kan gå fel? Jo, i teorin kan ju faktiskt ganska mycket gå snett. Men! Här är fyra saker som kan hända under er semester som ger en indikation om er relation kommer att hålla eller inte. Mer

 1. Ni kommer spendera all(!) er tid tillsammans

  En semester med bara er två kan ju potentiellt innebära att ni kommer tillbringa ett dygn tillsammans för första gången. Ja, ni kanske i princip sover med varandra varje kväll och hänger på helgerna, men ni jobbar på dagen och på helgerna träffar ni ju kompisar också. Nu blir det många dagar som ni kommer vara med varandra. Precis. Hela. Tiden. Låter ju megamysigt, visst? Men det kommer också innebära att ni kommer komma närmare varandra än innan, upptäcka några av varandras ovanor – vilket kanske inte alltid är en bra grej. En semester kommer verkligen ge insyn i hur det är att leva med varandra.
 2. Ni kommer tackla utmaningar tillsammans

  Ett försenat flyg, en borttappad väska, fråga efter vägbeskrivning på ett främmande språk. Oavsett vilka hinder som dyker upp på resan måste ni hantera dem ihop och jobba som ett team. Detta ger er en inblick i hur den andre hanterar jobbiga och stressfulla situationer, och hur bra ni kan samarbeta.
 3. Ni kommer se hur den andra verkligen är

  När man spenderar all vaken tid tillsammans kommer den polerade ytan att försvinna, och fram kommer ens riktiga jag. Med det inte sagt att ni satt upp en fasad för varandra, men man kanske tänker lite extra på hur man beter sig och ser ut i vanliga fall. Ni kommer ni se precis hur den andre är, good and bad.
 4. Ni kommer spara minnen

  Med semester kommer också härliga minnen, både på kamera och i minnesbanken i hjärnan. Dessa fina minnen är bra att dra upp och påminna varandra om när ni senare är sura eller bråkar med varandra. Vem kan bråka med någon som man hade världens bästa dag med i en regnskog någonstans?

VeckoRevyn Shopping

1 clique sucker clitoris purple4 broklyn vibe and rotator with rabbit silicone 8 satisfyer pro deluxe next gen ligh gold white