in

Så har vi tjejer sex!

bild 1
Så har vi tjejer sex!

Älskar vi tvåsamheten eller vill vi helst ligga runt? Hur ofta har vi sex? och hur vanligt är det egentligen med analsex? I VR’s stora sexundersökning har vi kartlagt över 1 300 svenska tjejers sexvanor. Spana in!

Mer

”VAR TREDJE TJEJ VILL HA MER SEX!”

VeckoRevyns undersökning visar:

hannah

Resultatet från årets stora sexundersökning är här! Det är ni läsare som svarat på VeckoRevyns frågor, och 1 300 tjejer mellan 18 och 25 år har härmed talat för Sveriges unga kvinnor. För dig och för mig alltså – så här ser vår sexverklighet ut! Och med dessa färska siffror i ryggen bekräftas åter min teori att vi tjejer numera är mer öppna än någonsin för olika konstellationer av kärlek och sex.

41% anser att kärlek inte måste vara inblandat för att kunna ha bra sex. Nära hälften av oss tycker att ett KK-förhållande kan vara härligt, och ännu fler, 56%, gillar one night stands. Samtidigt är det faktiskt 41% som helt avfärdar one night stands och 49% som föredrar sex med någon man är kär i. Jag får känslan av att det nu är tillåtet att göra precis vad man vill, och att det finns en trygghet i att faktiskt göra det – oavsett om det betyder att ha för många eller för få partners!

Ett problem som jag väljer att tolka positivt är att hela 36% av Sveriges unga tjejer är missnöjda med sitt eget sexliv för att de får ligga för LITE! Så det här hoppas jag blir sista gången jag belyser bilden av kvinnan som okåt och pryd och mannen som en okontrollerbar sexmaskin nu är på väg bort. Jag hoppas att den bilden redan nästa år då vi gör en ny sexundersökning är glömd för gott – och att alla dessa brudar fått till det lite mer! Dessutom kommer jag och VeckoRevyn jobba stenhårt för att få alla tjejer att inse att sex är något ALLA inblandade i akten ska få njuta av!

Hannah Arnhög, VeckoRevyns sex- och relationsredaktör.

01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15

VeckoRevyn Shopping

1 clique sucker clitoris purple4 broklyn vibe and rotator with rabbit silicone 8 satisfyer pro deluxe next gen ligh gold white