in

Så gör du slut

– på ett snyggt sätt!

Mer

dumpa dragare

Går du i dumpningstankar? Kommer någon du ändå bryr dig om få hjärtat krossat? Det finns bra och dåliga sätt att dumpa på. Och så finns det smarta sätt – för dig som vill göra minsta möjliga skada…

Veckorevyns Hannah Arnhög guidar dig till bästa dumpningen.

RÄTT: Var tillgänglig

Förmodlingen kommer den dumpade inte riktigt kunna förstå vad som hänt och inte riktigt kunna klippa banden direkt. Svara på sms och samtal – och du gör dig själv en tjänst. Dock har allt en viss gräns, håll vänligt men bestämt på det du sagt.

lindsay mobil

Du gör bäst i att svara på sms:en, Lindsay!

FEl: Gå under jorden

Finns det några som helst stalkertendenser här, så ger du dem hinkvis med näring genom att undvika personen. Det bästa knepet att få någon efter dig – att vända andra kinden till.

marc pratar

Marc Jacobs on/off-pojkvän verkar vilja ha ett förtroligt snack…

RÄTT: Förklara, förklara, förklara!

Den dumpade kommer säkerligen ha 33 587 frågor om vad som gick fel. Vad kunde han gjort annorlunda? Finns det någon annan? Var schysst och ge så utföriga svar du kan, så slipper stackarn gå och undra sig knäpp för resten av sitt liv.

FEL: Inte orka prata mer om saken

Detta kan många gånger vara det mest lockande alterantivet men tänk tvärtom! Att det var du som inte fick några svar. Ge killen en chans!

RÄTT: Att visa att det gör ont

sienna

Sienna Miller visar känslorna.

Även om det må vara en smärre överdrift, så är det bra att visa personen du dumpat att det var ett svårt beslut, att du också tycker att det här är jobbigt.

Det är mycket lättare för din partner att gå vidare, om han vet att du minnsann också tycker att läget faktiskt är rätt jobbigt.

FEL: Dumpa lättvindigt och gå vidare

Det finns inget mer frustrerande för ett ex än att märka att man knappt ens gjort avtryck i dumparens liv. Vilket kommer att leda till bitterhet.

jennifer aniston

Hur snabbt kom du egentligen över uppbrottet med Jennifer Aniston, John Mayer?

RÄTT: Bjud på break up-sex

Är det inte lite sorgligt att ni inte visste, att den sista gången ni låg med varandra, var den sista? Låt honom få ge dig sin sista storartade performance. Ja, för att vara storsint.

FEL: Utöva avhållsamhet…

Vem vet när du kommer få ligga igen? Lika bra att bunkra medan man har hela skafferiet fullt.

kyss

Gossip Girl-stjärnorna Blake Lively och Penn Badgley borde verkligen bunkra upp ifall att det tar slut!


VeckoRevyn Shopping

1 clique sucker clitoris purple4 broklyn vibe and rotator with rabbit silicone 8 satisfyer pro deluxe next gen ligh gold white