in

Så får ni tillbaka gnistan

gnista1
Tio tips för att få tillbaka gnistan i förhållandet...

Går förhållandet på rutin? VeckoRevyn ger dig tio tips på hur ni får tillbaka gnistan!

Mer

Ge en komplimang
Hur längesedan är det som du sa till din pojkvän att du tycker om hans utseende? Alla behöver beröm och uppskattning då och då.

Överraska med sexiga underkläder
Ta på dig läckra underkläder eller lägg dig naken under lakanen och vänta på att din kille ska komma hem från jobbet, träningen eller en utekväll.

Skippa sex i sängen

Sex i sängen kan lätt bli rutinmässigt. Pröva något så enkelt som att ha sex på en stol i köket istället. Sex på nytt sätt höjer garanterat temperaturen i förhållandet…

Pirriga mail
Mejla honom mitt på dagen och tala om vad som kändes bra sist ni hade sex. Han blir garanterat inte sen hem hem från jobbet!

Picknick i sängen
Gör i ordning en sängpicknick med godsaker som du och din kille gillar. Strunta i att det bli stökigt i sängen. Lakan går att tvätta!

Dejta igen
Vad gjorde ni tillsammans när ni började dejta? Ta vara på vardagskvällar och bjud din kille på bio och middag ute då och då.

Frukost på sängen
Stig upp lite tidigare om ni sover tillsammans och gör i ordning en god frukost som du serverar din kille på sängen. Han kommer att tycka att det är lika underbart som du tycker att det är.

Byt ut glödlamporna mot stearinljus
En romantisk stämning hemma fixar ni lätt med lite stearinljus vid matplatsen och i sovrummet. Tänd ett par stycken och strunta i stark takbelysning.

Återupplev första mötet
Prata om första gången ni träffades och vad som gjorde att ni blev förälskade i varandra. Det här tricket slutar alltid med ett pirr i magen…

Planera något tillsammans
Sätt upp ett mål eller planera en resa tillsammans. Att jobba ihop och se fram emot något roligt gör att man kommer närmare varandra.


VeckoRevyn Shopping

1 clique sucker clitoris purple4 broklyn vibe and rotator with rabbit silicone 8 satisfyer pro deluxe next gen ligh gold white