in

Så får du napp!

dragareflirt

Veckorevyn ger dig 14 säkra knep att få napp på krogen…

Mer

Du har spanat inte snyggaste killen på krogen. Nu gäller det att snärja honom – innan dina rivaler hinner före… Alla knep är tillåtna och Veckorevyn.com ger dig 14 raggnigsklassiker son garantrat går hem!

1. ”Ska du med på efterfest?”

Låter som klyschornas klyscha, men ack så fungerande. På tidiga morgonen finns all tid i världen att lära känna varandra över pizzaslicen, i den mjuka soffan eller över den sista skvätten i vinflaskan.
Kan leda till: Alldeles galet, bra och ohämmat sex.

2. Låtsas att ni har en gemensam vän

”Är det inte du som känner Emma? Nähä, inte det… men jag heter i alla fall… och jag… Vad dricker du?” En träffsäker ingång och ett tydligt närmande.
Kan leda till: ett förhoppningsvis långt och givande samtal. Eller ett kort samtal och tidigt gemensam hemgång.

3. Skriv namn och nummer på hans kvitto

Sexigt och självsäkert. Utgå från att han inte vill ha något eller någon annan än just dig! Självsäkerheten kommer att locka honom och göra honom intresserad!
Kan leda till: Att du får gulliga sms när du traskar hem några timmar senare.

4. Var ”osvensk” – prata!

Jajamän! Var ”osvensk” och prata. Ta dina klackar och ditt charmigaste leende och mingla fram till snyggingen du spanat in. Och prata, prata, prata.
Kan leda till: Intressanta diskussioner som i sin tur kan leda till att både hem-, mobil- och jobbnummer växlas.

5. Ge komplimanger

Alla älskar komplimanger. Även killar. Uppmärksamma hans leende eller den snygga skjortan. Med smicker och komplimanger kan man komma långt. Kanske hem till honom för natten…
Kan leda till: Smicker kan lätt leda vidare till hångel. Kör hårt!

6. Spill en drink över honom

Ooops så klantigt. Men samtidigt det ultimata tillfället att erbjuda sig att tvätta hans skjorta; använd listigt dina kunskaper i tvättstugan till att få se hans bara överkropp.
Kan leda till: Hett sex på torktumlaren.

VARNING:
Undvik att spilla rött vin. Såvida du inte är beredd att köpa en ny skjorta åt honom förstås.

7. Skratta högt och mycket

Oh, yens, du ska synas! Du ska skratta och ha roligt. Det ger ett skönt och charmigt intryck. Ingen går i gång på en panelhöna med mungiporna hängande ner i skosulorna.
Kan leda till: Att din sköna charmighet lockar ditt span åt ditt håll – på bara några minuter. Ett perfekt tillfälle att byta mobilnummer på.

8. Ögonkontakt – lite längre än normalt

Förför honom med blicken. Knepet är att hålla kvar blicken något längre än ”normalt”. Ett par upprepningar är en riktig trigger, och tja, sen är det fritt fram för ett första närmande. Men snabba på – annars hinner han ta första steget.
Kan leda till: Precis vad som helst. Efter förförisk ögonkontakt och lite snack är nästa naturliga steg att byta nummer.

9. Var oemotståndlig

Gå alltid ut i kläder som du känner dig 100 procent bekväm i. Det ger automatiskt ett inbjudande intryck – och du utstrålar att du trivs med dig själv, en helt klart attraktiv egenskap.
Kan leda till: Att du får chans att visa upp dina 100-procentigt sexiga kläder.

10. Lägg in ditt nummer i hans mobil

Be om att få låna hans mobil. Men istället för att ringa så lägger du in ditt nummer. Avsluta med att säga åt honom att ringa dig i morgon. Sedan försvinner du in på dansgolvet och lämnar en suktande och nyfiken kille åt sina tankar.
Kan leda till: Att du dagen efter vaknar alldeles för tidigt av ett telefonsamtal från en mycket nyfiken kille.

11. ”Men tjena Micke!”

”Råka” ta fel på person. Ropa ”Men tjena Micke”, bakom hans rygg. ”Nej, men oj, du är ju inte Micke! Du ser ut precis som honom…” Och samtalet är igång.
Kan leda till: Efter en sådan ”oskyldig” inledning kan du bjuda hem honom på en oskyldig kopp te.

12. Bjuda på en öl

Ett bra sätt att inleda ett samtal på. Dessutom är det superskönt att ha ett glas att fingra på samtidigt som du charmar omkull ditt span. Det ger ett avslappnat intryck (även om hjärtat löper amok därinne).
Kan leda till: Flera öl och drinkar. Och förhoppningsvis till en uppiggande kaffe dagen därpå – i nyktert tillstånd.

13. Armbåga dig fram

En klassiker som fungerar. När du är nära honom, stick ut armbågen så att du av en ”slump” armbågar honom i sidan. Det är viktigt att det framgår att din klumpighet inte beror på något annat än att du var just klumpig.
Kan leda till: Trevlig tröst. Kanske en god drink, mysigt hångel eller nattligt sällskap som plåster på såren.

VARNING: Armbåga inte för hårt, då kan han i värsta fall tappa intresset.

14. Dansa nära honom

Men undvik ”jag-vill-slita-av-dig-kläderna-nu” dansen, och dansa som när du har riktigt roligt samtidigt som du ger honom några flirtiga blickar. Tryck honom intill dig så att första bästa tryckare blir er!
Kan leda till: En ”jag-sliter-av-dig-kläderna-NU”-dans hemma hos dig eller honom en kvart senare…


VeckoRevyn Shopping

1 clique sucker clitoris purple4 broklyn vibe and rotator with rabbit silicone 8 satisfyer pro deluxe next gen ligh gold white