in

Så får du bättre sex

8 tips för bättre sex...

Trist förspel, för lite variation och för kort sexakt? Här är 8 tips för hetare tid mellan lakanen!

Mer

Missnöje 1:
Han vill ha sex för sent på kvällen
Lösning: Ta initiativet tidigare. Låt lusten hos honom väckas när du själv är het på gröten. Det är inte svårt.

Missnöje 2:
Han tafsar sig igenom förspelet
Lösning: Låt honom veta att du tycker att förspel är viktigt. En slarvig och opassionerad introduktion till själva samlaget kan förebyggas genom att du visar att du njuter och att han måste anstränga sig om du ska bli nöjd. Om han ändå stressar krävs ett samtal.

Missnöje 3:
Förspelet är för kort
Lösning: Du är en av två som ska bestämma när det ska penetreras, smekas och bjuda till. Låt honom inte gå över till fas två innan du är redo.

Missnöje 4:
Han varierar sig inte

Lösning: Även om människor har olika åsikter om vad som är kul sex, är han garanterat villig att träna upp sig. Säg vad du vill ha av honom, bete dig hur du vill och håll tummarna för att han hakar på.

Missnöje 5:
Han får utlösning för tidigt
Lösning: Att en kille kommer för tidigt kan bero på flera saker. Är han överspänd får ni försöka få honom trygg i er sexrelation, är han oerfaren får han öva paus- och tanketekniker som får honom att hålla ut.

Missnöje 6:

Akten är för kort
Lösning: Känns det som att han skulle kunna hålla på längre men inte har lust – berätta för honom att du inte är den som vill ”ha det överstökat” utan att du vill ha en längre, mer givande stund.

Missnöje 7:
Han är inte tillräckligt romantisk
Lösning: Att förändra en killes personlighet är inte lätt, och ska inte behövas. Skulle du vilja att någon ändrade på dig? Du kan bara flagga för att du skulle uppskatta om han gjorde fler söta saker för dig.

Missnöje 8:
Han tycker att sex är en rättighet
Lösning: Dumpa, om rättighetstanken grundar sig i en kass kvinnosyn. Mansgrisar klarar du dig bättre utan.

Sugen på fler tips? Här och här delar några VR-läsare med sig av några riktigt heta sextips…


VeckoRevyn Shopping

1 clique sucker clitoris purple4 broklyn vibe and rotator with rabbit silicone 8 satisfyer pro deluxe next gen ligh gold white