in

Så blir du ett dejtingproffs!

bild 6
Så blir du ett dejtingproffs!

Trött på obekväma dejter, pinsamma tystnader och nervöst svammel? Gör något roligt på din dejt – och öka chanserna för kärlek. VeckoRevyn har knepen som gör dig till en riktig dejtingprinsessa! 

Mer

dejtdrag

GE ETT POSITIVT INTRYCK

Dra på smilbanden och ha en possitiv inställning till situationen. Om du har roligt kommer du ge ett positivt intryck, och både du och din dejt kommer känna er mer avslappande. Visst, du kan inte vara säker på att din dejt är din nästa stora kärlek, men det minsta du kan vinna är en vän!

HÅLL KONVERSATIONEN VID LIV

Ställ många frågor för att starta konversationen. I början, när ni inte känner varandra så väl, kan du lätt ta upp allmänna frågor som aktuella tv-program, ny musik och filmer som så gott som alla har någon åsikt om. Innan du vet ordet av kommer ni säkert ha hittat flera saker som ni har gemensamt, vilket genererar fler naturliga samtalsämnen!

VÄLJ EN PASSANDE PLATS

När det kommer till plats är det viktigt att välja ett ställe där du tror att du och din dejt kan ha roligt tillsammans. På allra första dejten passar ett litet, mysigt café eller en avslappnad bar bra – där ni kan prata och lära känna varandra. Känns det obekvämt bör ni prova att hitta på något tillsammans, som till exempel gå på nöjesfält, bowla, gå ut och dansa eller gå på marknad.

VAR INGEN ANNAN ÄN DIG SJÄLV!

Var inte rädd för att vara dig själv på dejten. Om det ska bli något mellan dig och din dejt är det självklart att det är DIG han ska gilla – inte någon påhittad person som du spelar. Det håller ju inte i längden, eller hur? Och gillar han inte dig som den du är så är han helt enkelt inget att ha.

GÅ VIDARE

Det finns oändligt många människor här i världen, och det är självklart att man inte passar ihop med alla. Deppa inte över en misslyckad dejt, sträck på dig och gå vidare istället!


VeckoRevyn Shopping

1 clique sucker clitoris purple4 broklyn vibe and rotator with rabbit silicone 8 satisfyer pro deluxe next gen ligh gold white