in

Så blir du en killmagnet!

magnetdragare

VeckoRevyn ger dig 8 knep som garanterat hjälper dig att fånga drömkillen!

Mer

Peppa självförtroendet

Det är inget nytt att självförtroende attraherar, men det är inte alltid som självförtroendet är på topp. Ett tips är att försöka att ändra sitt tankemönster. Många av oss tänker ofta saker som ”det klarar jag inte”. Försök att ändra ditt tankemönster till ”jag ska göra mitt bästa”. Gör något som du skutit upp en längre tid, ändra en ovana, sätt upp ett litet mål och fullfölj dina planer även om det inledningsvis inte ser ut som det finns någon väg framåt. Små men effektiva steg till ett bättre självförtroende. 

Gör en mall

Vad attraheras du av hos en kille? Skriv en lista på egenskaper som du värdesätter hos det manliga könet. Skippa de ytliga dragen, tanken är att du ska gå på de inre egenskaperna när du dejtar. När du har en bild av din drömkille framför dig är chansen större att du upptäcker honom när han faktiskt står där.

Var öppen

Vill du verkligen träffa någon så finns det flera platser att göra det på. Var öppen för resor, middagar och fester med dina vänner. Många träffas genom bekantas bekanta. Internet är en annan mötesplats som blivit ett populärt sätt att träffas på. Skapa en profil på dejtingsajterna och börja nätverka. Ladda upp bilder som du är nöjd med och kommentera på andras profiler. 

Våga ta första steget

Det finns olika sätta att agera på beroende på vart du befinner dig. På krogen kan du till exempel bjuda på en öl och är du ute på stan och ser en snygging kan du fråga om vägbeskrivning eller något annat fyndigt som gör att han måste stanna upp. Våga ta kontakt och våga agera. Gör du inget så kan du heller inte räkna med att något ska hända.

Fånga honom i leendet

Klassikern ”se honom i ögonen och le” må vara en vinnare, men den här strategin ska enligt tankeläsaren och författaren Henrik Fexeus vara mer effektfull:
– Sök ögonkontakt med honom när du redan ler eller skrattar åt något annat. Genom att du redan är glad ”drar” du med honom i din glädje. Killen i fråga blir inte bara glad själv, han blir dessutom mer intresserad av att veta vad du tycker är så kul – och peppad att komma fram och ta reda på det.

Fräscha till dig och klä upp dig

Om du känner dig fräsch och nöjd med din klädsel så kommer du att må bra. Du kommer att känna dig mer framgångsrik och redo att tackla världen. Tänk efter hur du brukar känna dig när du gjort dig i ordning inför en fest eller liknande tillställning, där du lagt extra tid på att göra dig i ordning. Det brukas kännas bra, eller hur?

Sträck på dig

Att sjunka ihop som en säck kan få vem som helst att tappa självförtroendet. Vissa menar på att personer har en ihopdragen hållning just på grund att de har dåligt självförtroende medan andra menar att man får sämre självförtroende just av en dålig hållning. Vart kommer först, hönen eller ägget? Testa själv så får du se. Sträck på dig och du kommer att märka skillnad direkt! En parentes är också att vi upplever personer som är raka i ryggen och som sträcker på sig som mer attraktiva.

Ta kommandot – DU bestämmer!

Ta mod till dig och tala klarspråk. Vill du träffa honom? Säg det! Sluta skicka svårtolkade sms som till sist bara gör dig irriterad och osäker. Sluta analysera hans sms eller handlingar. Fråga honom istället vad han menar om han är otydlig eller spelar svårfångad. Du har makten.  


VeckoRevyn Shopping

1 clique sucker clitoris purple4 broklyn vibe and rotator with rabbit silicone 8 satisfyer pro deluxe next gen ligh gold white