in

Så blir du en dejtsuccé!

dejtsucce
Så blir du en dejtsuccé!

Svetten rinner, blicken flackar och kinderna tomatröda? Inte längre! Bli en dejtsuccé med Veckorevyns tips!

Mer

1. Gör en ”värdefull-övning”

dejt

Skippa ett påklistrat leende – det är insidan som räknas!

Fokusera inte på dina ytliga egenskaper, det som räknas är vad som händer när du interagerar med andra. Fundera över varför dina vänner vill umgås med dig. För att ni har roligt tillsammans, eller kan föra bra samtal? Inse att du är värdefull för andra, och ta till dig den insikten.

2. Gör en ”värdefull-övning”

Öva hemma innan en spännande dejt på hur kul ni ska ha, hur stark du kommer att känna dig och hur mycket du kommer uppskattas. Det är viktigare att förbereda sig mentalt än att lägga all tid på sitt utseende.

3. Byt blyghet mot motivation

dejtsucce

Visst kan man ha riktigt kul på första dejten!

Våga ta kontakt med den där spännande personen genom att fokusera på varför du vill det. Måla upp en bild av hur lovely ni kommer ha det ihop, så att motivationen till varför du skapar kontakt drar dig framåt. Sätt strålkastare på det positiva, så att det konkurrerar ut rädslan för det som kan gå fel. Vi tar inte risker om vi inte vet vad vi får ut av det.

4. Du bestämmer

Inse att du själv styr över ditt singelliv. Var inte rädd för ansvarskänslan över din situation. Fokusera på varför du vill ha en relation och hur bra det kommer få dig att må. På så sätt har du ett mål att jobba mot.

5. Bli redo

dejt5

Penn Badgley och Blake Lively från Gossip Girl är redo för tvåsamhet.

Uppfattningen att kärleken automatiskt ska drabba dig som en stormvind är inte särskilt konstruktiv. Du måste bli redo genom att skapa självkännedom, inse ditt eget värde och ha en vilja att bli drabbad – av rätt person!

6. Inte finns inte

Mål ska formuleras positivt, annars blir det ”inte:t” som styr. Tänk till exempel ”jag ska hitta en härlig kille” i stället för ”jag ska inte vara singel längre”.

Källa: Carolin Dahlman, kärlekscoach och författare till boken ”Hitta kärlek”


VeckoRevyn Shopping

1 clique sucker clitoris purple4 broklyn vibe and rotator with rabbit silicone 8 satisfyer pro deluxe next gen ligh gold white