in

4 vanligaste sexnojorna – och hur du gör slut med dem!

Är du rädd för att lukta äckligt därnere, blir du stressad av tanken att inte uppfattas som en sexgudinna eller är du livrädd för att visa dig naken? Spana in de vanligaste sexnojorna och hur du gör slut med dem!

Mer

Sexnoja 1. Tänk om jag luktar äckligt!

SVAR:
De allra flesta luktar inte snuskigt där nere utan luktar precis som man ska – vilket absolut inte är ingenting alls. Dofter och smaker är ju en del av det som tänder människans sexualdrift så var inte orolig, lite ”snusk” är bara bra. Känner du själv att du inte luktar rätt, ja då är det dina bakterier som är i obalans och det går att åtgärda.

Tvätta dig inte mer än en gång om dagen och använd bara vatten, alternativt intimtvål eller intimolja från Apoteket eller mataffären. Var noga med att inte ha trosor i kvävande material, som syntet. Kör med bomull på dagtid och gärna utan trosor på natten.

Sexnoja 2. Jag vågar inte visa mig naken…

SVAR: Det du upplever och känner är alltid rätt, för det är din verklighet. Det är vanligt att vi känner oss obekväma nakna eftersom vi inte har några kläder att ”skydda” oss med. Det kan vara svårt att utrota vissa negativa tankar. Finns det någon kompis som du gillar skrapt, som du ser upp till? Tänk att du är den personen! Vad skulle hon/han gjort i det läget? Jag skulle vilja ge dig en utmaning! Titta dig själv i spegeln varje morgon och säg högt ”Jag är bekväm i mig själv!”. Var inte rädd att testa dig fram. Det viktigaste är att du kommer ihåg att du duger som du är!

Och ärligt talat, att ens få vara i samma rum som en naken tjej är så stort för killar att de knappast kommer att bry sig om hur du ser ut… Vi lovar!

Sexnoja 3. Jag är rädd för att vara kass!

SVAR: För det första: att vara medellmåttig i sängen duger alldelles utmärkt. För det andra: att ha sex med en person är väldigt utlämnande och det tar ett tag innan man vågar släppa på eventuella hämningar, vilket är helt normalt och inget man ska klandra sig själv för. Det viktigaste är att kunna slappna av under sexet och inte tänka så mycket och absolut inga negativa tankar om dig. Bara njut och kör! Glöm inte bort att smickra din partner Han är säkert lika osäker som du är. Kom ihåg att sex inte ska handla om prestation – då blir det bara pannkaka!

Sexnoja 4. Jag känner mig trist som aldrig föreslår något nytt!

SVAR: Man måste inte komma med förslag på nya ställningar varje gång man har sex för att uppfattas som bra och supersexigt kreativ. Ofta blir sex bra för att man släpper sina hämningar och tillåter sig själv att njuta. Den största uppskattningen man kan få under sex är ju att se att ens partner njuter, eller hur? Han känner garanterat likadant!

Vill du bryta invanda rutiner får du nog räkna med att vara lite modig om du vill att saker ska hända. Om du inte upplever att det är något direkt fel på ert sexliv är det nog inte heller någon stor risk att han skulle uppfatta det som konstigt eller kränkande om du föreslog saker som du fantiserat om.


VeckoRevyn Shopping

1 clique sucker clitoris purple4 broklyn vibe and rotator with rabbit silicone 8 satisfyer pro deluxe next gen ligh gold white