in

Rivstarta ditt kärleksår 2010!

bild 3
Rivstarta ditt kärleksår 2010!

Känner du att din relation behöver en upphottning? Lugn. VeckoRevyn vet hur du tar din relation och sexlivet till nya höjder!

Mer

love1

5 RELATIONSTIPS

LYXA TILL VARDAGEN
En klassiker! Avsluta en trött tisdag genom att överraska med champagne, mousserande vin eller annat bubbel efter jobbet. Laga en romantisk middag tillsammans, tänd ljus och bannlys tv:n.

SÖTA GESTER
Små, små vanor som visar att ni tänker på varandra i vardagen gör susen. Lägg tandkräm på din älsklings tandborste, så att den är färdig att använda. Om du går upp först – gör en extra macka. Men se till så att du inte hamnar i tjejfällan = att det bara är du som gör mackor till honom, det ska vara ömsesidigt!

SLÄPP LOSS TILLSAMMANS
Gå ut ihop! Ut på krogen och dansa och skåla, eller bli lite smålulliga på hemmaplan. Alkohol är inget måste, men att komma ut i vimlet och upptäcka att både din partner och du får uppskattande blickar av andra, får er definitivt att öppna ögonen för vad ni faktiskt har.

ÖVERRASKA
Laga hans/hennes favoriträtt helt oplanerat, arrangera en ”kidnappnings”-weekend till Paris … Eller bara över en natt till ett spahotell utanför stan. Känner du för att göra något gulligt, säg inget innan. Då undviker du att bygga upp förväntningar.

SKRATTA
Gå till badhuset. Kom igen, våga ha barnsligt kul! Gå till badhuset och åk vattenrutschkana. Skratt är bästa medicinen mot avsomnad passion.

love2

SÅ HETTAR NI UPP SEXLIVET

SENSUELL MASSAGE
Blir din hud torr av vinterkylan? Få din partner att smörja in dig med en doftande lotion. Få honom att massera din rygg, ner mot rumpan och benen. Och när du vänder dig får han ge dig samma sensuella massage där, innan han slutligen går ner på dig.

IS ÄR HETT
Svalkar du dig med isbitar i drinken? Sug en stund på en isbit innan du går ner på honom. Kylan som sedan övergår i hetta är en fantastisk sensation.

SPONTANSEXA!
Ha sex på oväntade tider (lunchtimmen är underskattad – ger energi för hela dagen!) och platser: bilen, jobbet, krogtoaletten eller hissen.

AVSTÅND
Ofta får vi höra att för att återfinna lusten ska vi vara varandra fysiskt nära – alltså kladda på varandra i tid och otid. Försök nu att inte göra det. Gör tvärtom och ta avstånd från varandra. Villkoret för att detta ska fungera är att var och en måste tänka tillbaka till den tid då lusten var som en het ånga varje gång ni vistades i samma rum. Den tiden då ni inte kände varandra fullt så bra att i kunde klänga på varandra. Då ni nästan var som främlingar. För det var då ni var som kåtast på varandra, visst?

BYT STÄLLNING
Prova en ny ställning nästa gång ni har sex. Gillar du att rida? Vänd på dig så att du har ryggen mot hans ansikte och gnid dig fram och tillbaka istället för upp och ner.  Var inte rädda för att byta mental ställning … Är du den som tar initiativet? Låt bli, och låt din partner ta för sig.


VeckoRevyn Shopping

1 clique sucker clitoris purple4 broklyn vibe and rotator with rabbit silicone 8 satisfyer pro deluxe next gen ligh gold white