in

Ragga rätt i sommar

aa1fyh3r29td1p4sj08mtza0er30bei
Ragga rätt i sommar

Hur raggar man bäst på en kille och funkar verkligen ”sextampongen”? Läs chatten med Veckorevyns kärlek- och sexexpert Hannah Arnhög där hon ger tips på hur du raggar allra bäst till helgen.

Mer

aa1fyh3r29td1p4sj08mtza0er30bei
hannah liten

Veckorevyns sexexpert Hannah Arnhög blev pepprad på frågor i chatten med ett speciellt sommartema inför midsommar. Här får du svar på alla dina frågor om sex, kärlek och relationer i sommar. Vilka sexleksaker rekommenderar Hannah och hur vet man om killen är intresserad?

Läs Hannahs sex- och kärleksblogg!

Läs chatten här:

Moderator:Hej! Nu kör vi igång chatten med sex- och kärleksexperten Hannah. Passa på att peppra henne med frågor. Kör hårt! // Moderator-Elin
Pippi:sex utomhus, är det överskattat eller kul? Ska ut på landet till midsommar… he he he. Några tips?
Hannah:Kan vara mycket kul! Tips är att försöka ha en filt till hands och se till att alla på festen inte blir ofrivilliga åskådare! Gå tio meter extra upp i skogen …
Sara:Hej, hur raggar du själv på midsommar? 😉
Hannah:Med fin klänning, FANTASTISKT humör, intensiv blick och ALGOM med snaps 🙂
Linnéa:hej underbara människa! jag har faktiskt en fråga som inte alls hör till midsommar. har tänkt kolla med dig länge, men nu så! vilka är de allra bästa sexleksakerna som du kan rekommendera? typ klitorisstimulator eller liknande. det är en sån djungel med grejer att man blir alldeles vimsig. puss på dig
Hannah:Alltså jag måste u bara säga Lelos grejer! De har allt från klitorisstimulatorer till små dildos till stora dildos till g-punktstavar – som dessutom är sjukt snygga! Och sköna hehe … Mitt enda problem med dem är at de varit dyra, men i deras ya kollektion finns skitbra budgetalternativ. Mer om det i bloggen! I övrigt är det bara att testa sig fram … Puss tillbaka!
Lotta!:Hej! Jag har fast förhållande och har haft det nu i 4 år. Han är min första pojkvän. Tror du det kommer vara för alltid? Vad har du för erfarenhet?
Hannah:Men Lotta hur mycket jag än vill kunna svara p åden frågan så är jag tyvärr ingen spågumma … (fast det vore coolt!) Känns det som att det kommer hålla? Känner du att du hellre vill vara med honom än hitta på annat? I så falla håller det nog. för nu i alla fall.
Sarah:Vilken är den rätta outfiten för midsommarpartyt tycker du? Du gör ett grymt jobb, en förebild för många! Kram
Hannah:TACK sälla! Jag tycker att den perfekta midsommar-outfiten är en ljusrosa, ljusgul, ljusgrön eller vit klänning som är väldigt söt, gullig och liskom vippig i stilen och i något halv-vardagligt material. Själv ska jag på jakt efter exakt detta imorgon!
Amanda:hej hannah! finns det något som killar absolut inte kan stå emot?
Hannah:Tits and ass, haha! Nej, skämt å sido .. Alla är ju väldigt olika med avd man tänder på och attraheras av. Men tt som är säkert är att man alltid drar till sig någon om man känner sig faboulous och självsäker!
Johanna:Detta har inte med midsommar att göra, men min pojkvän vill filma oss när vi har sex. Jag säger hela tiden nej, men han ger sig inte. Hur ska jag få honom att sluta tjata? Ska jag gå med på det så jag slipper hans tjatande?
Hannah:Neeej,givetvis ska du inte göra det för att få honom att sluta tjata! Säg till honom ordentligt att du inte komemr att göra det hur mycket han än tjatar och om han har svårt att förstå det så måste ni nog diskutera ert förhållande. Var är hans respekt för dig? Inte okej!
Sara:går det trender i sex? i så fall, vad är trendigt just nu??
Hannah:Nope, nej. Enligt mig kan det inte gå trender i sex. Eller borde inte göra det i alla fall. Man gillar vad man gillar och vi har gjort det här i urminnes tider. Det är för stenåldersaktigt för att vara trendigt!
arie:Jag är intresserad av min systers killes tvilling! Hanverkar inte vara helt ointresserad heller, vad ska jag göra? Känns lite awkward att börja träffa nån som i stort settredan tillhör familjen. Du är bäst!
Hannah:TACK! Nej, men vaddå. Om han gillar dig ser jag absolut inget hinder för att ni ska get it on. NI är ju inte släkt ju. Tänk vad kul ni kommer ha, ni fyra …
Malin:Vart kan man köpa billigast kondomer om man är över 20 år? (Och inte kan gå till ungdomsmottagning menar jag) Några tips på bra märken?
Hannah:Men i de allra flesta disktrikt kan du gå till ungdomsmottagningen tills du är minst 23 … inte hos dig? Om man inte vill gå på Ica och tjacka gummi finns Kondomkungen.se och rfsu.se. Kolla in priserna där! Det finns många bra, profil, durex, you name it (skillnaderna är väl inte enorma …)
Lilla Jag:Jag och min pojkvän har fastnat i missionären och gör vi någon annan ställning känner jag inget. Jag vill vara överst för att känna något. Båda har tröttnat på denna tråkiga ställning. Har du något tips nu inför midsommar?
Hannah:Okej testa denna . han ligger med övre delen av ryggen på sängen/sängkanten. Underkroppen utanför med benen i nittio graders vinkel och fötterna i golvet. Du sitter på, även du med föterna i golvet. Du kan styra allt och känner du fortfarande inget kan han lyfta svanken och rumpan en bit. Gud jag blir nästan lite sugen nu haha
Sara:Tack för en bra spalt och en rolig blogg!! Vad är den vanligaste frågan du får?
Hannah:Den du precis ställde 🙂
Skåningen:Vad tycker du är för-och nackdelarna med att ha en sommarromans? Om man vet att det kanske är den enda gången chansen finns, med just den killen?
Hannah:Nackdel: att det kommer att vara vidrigt jobbigt när det ska avlutas. Ajajaj ont ont ont. Fördel: Att du möjligen kommer ha den mest fantastiska tiden i ditt liv. Du kommer vara som pånyttfödd och mer levande än nånsin. Det är värt några månaders tårar! Good memories!
Linnéa:hej! jag äter antidepp och får då jättesvårt att komma. det är lite frustrerande eftersom jag inte riktigt kan vara utan pillerna som det nu är. vad kan man göra åt det?
Hannah:Hm, jag kan faktiskt inte de medicinska effekterna av sådana mediciner, men tänker att du kansk ska pröva någon orgasmcréme. Finns på alla sexshoppar!
Sara:Hur känner du inför att vara ”förebild”? KRAM!
Hannah:Jag känner: UNDERBART! Jag står ju för allt jag säger och gör, och brinner så otroligt för mina läsare, så what’s not to love? KRAM
Linnéa:skrev nyss på den där våldtäktsgrejen. fy fan vad du är bra Hannah!
Hannah:Fy fan vad DU är bra! Gör det alla andra också! www.veckorevyn.com/skrivpa
Malin:Hur tar man första steget med en kille?
Hannah:Som vår fantastiska killkrönikör Anders Rydell sa till mig: TA på honom. Det är det enda killar inte kan missuppfatta. JAg är helt beredd att hålla med. Lite subtila smekningar på axlar, armar, händer knän. Sådär i förbifarten …
Linnéa:hej Hannah! jag har ett stort problem med PMS som gör mig galen. blir extremt irriterad på allt och det går ut över min pojkvän som är helt underbar. han står ut nu, men är rädd för att det kommer vara nog någon gång. vad ska man göra åt PMS? äter cilest p-piller och antideppressiva för ångest. testade ziara mot PMS, men det gjorde inte någon skillnad. blir helt knäpp, ätstörd och ledsen. snälla hjälp?
Hannah:Stackare, Kanske har du p-piller? Kolla med din gynekolog om andra preventivsätt (ring, stav, spiral, med mera …) eller andra piller med mindre hormoner … Annars kanske det är något annat som är fel, kanske något som kräver terapi? Puss
Lina:Har du någon erfarenhet av ”öppna förhållanden”? Kan det funka och vad ska man tänka på för att få det att funka? Man är ju bara ung en gång och varför binda upp sig, men samtidigt vill man ju ha lite socialt utbyte och inte enbart sex.
Hannah:Tror absolut att det kan funka ETT TAG. Man kan väl umgås utan sex även om man inte är har ett öppet förhållande. Bara man säger ifrån så fort det börjar kännas fel så kan det nog gå …
Madeleine:Hej Hannah! Har du några bra, små och enkla tips, som kan göra underverk, så man lyckas få en liten flört (och kanske mer där till hih^^) i sommar? Man vill ju synas vid playan och de sena strandfesterna, men fortfarande inte vara ”over the top”. Hur ska jag lyckas få pågarna intresserade? Jag själv är nämligen helt lost i flirt-djungeln. Tack på förhand 🙂
Hannah:Men inte är man väl over the top om man hänger på stranden och strandfesterna? Nä det gäller ju att alltid utsätta sig för möjligheten att flirta lite. Så häng du på alla ställen och grejer du vill och ser du en söt påg; titta på honom, prata med honom och ta på honom! He will melt …
Sara:Ge mig ditt bästa sextips någonsin!
Hannah:Att vara kåt och kär! jisses den var bra …
Lilla jag…:Borde du inte promota säkert sex ännu mer? Könssjukdomar och aborter är inget att skoja bort, vilket många unga människor idag inte riktigt förstår. Klamydia är en epidemi, näst intill… Sådana som du är jätteviktiga i jobbet att sprida kondomanvädningen, tror jag. Vad säger du?
Hannah:Jag tyckr att jag tjatar absolut hela tiden o detta. Och så måste jag göra det med en lättsam ton då och då (allvar ibland) för annars pallar ingen läsa och då har ändå inget gått fram. Det är ju därför det är en epidemi, för att inga ungdomar tagit åt sig den ”tråkiga” informationen. Detta är något jag tänker oerhört mycket på.
Johanna:tycker du det är konstigt om man vill vänta med sex tills äktenskap?
Hannah:Jag är vrkligen en hejare på att inte ha fördomar, så nej. Jag skulle aldrig vilja göra det, men konstigt? Inte alls. alla är vi olika. It’s so great!
Emma:Hej Hanna!! Funderar över det här med att va framåt å så på krogen UTAN att bli stämplad som en lättillgänglig brud som killar bara vill släta över 🙁 Vill ju kunna ragga men ändå att killar skall ha respekt för mej!! Med det bemötande man får idag är det nästan bättre att leva i celibat känns det som…
Hannah:Nej. jag är övertygad om att så länge du inte stämplar dig själv som något larvigt som ”slampa” – så gör ingen anna det heller. Folk ser på dig som du ser på dig själv. Se dig själv som en faboulous woman!
Anna:Var får man tag på Lelos budgetkollektion?
Hannah:JAg skriver om det i bloggen SÅ FORT den är ute på marknaden! Lovar! Kanske blir det också tävling? Hoppas …
Bea:Hej Hannah! Vill bara säga att jag tycker att du är helt underbar! Keep up the good work!!!
Hannah:Naaaw, tack! en det är Ni som är underbara! Så är det.
nathalie:jag älskar midsommarn och skulle såååå gärna få till det med någon. men hur fan ska göra det när jag ska fira midsommar med släktingar på landet! jag menar vem fan ska ja ragga upp??!?! alla mina kompisar ska vara på fest osv o kommer säkert o få hångla hela kvällen medan ja sitter med någå halvtöntiga gamlingar.. ja skulle så gärna bli kär och jag känner mig så full av kärlek och skulle kunna hångla upp nästan vem som helst just nu känns det som – men när jag aldrig får möjöighet till det.hjälp
Hannah:Men hallå midsommar med släktn är väl urmysigt! Man slipper partyhetsen och kan bara njuta av god mat och ledighet. Det är ju faktiskt egentligen inte så att det är lättare att få till det på just midsommar, utan snarare för att det ä fest. Så se till att hamna på mycket fester i sommar och ha kul, så ska du se att det blir en kärleksfull sommar för dig!
Anna:Någon speciel lelo-produkt du rekommenderar till en ”nybörjare”?
Hannah:Nea och Gigi!
Lea:Hej! Hur vet man om killen är intresserad?
Hannah:Han tittar på dig, vill veta saker om dig, och kanske till och med dyker upp där han vet att du ska vara och kanske ringer och sms:ar. Lättast är det om han hånlar upp dig mot en vägg såklart 🙂
Malin:Funkar verkligen de där konstiga tampongerna som man kan ha sex med?
Hannah:Japp, för mig funkar de toppen! Andra har haft lite klurigt att få ut dem, men jag tror det handlar om teknik. Men de är nog inte för alla, men klart värt ett försök!
Sara:hallå, du är så himla BRA! gla midsommar! ;D
Hannah:TACK DETSAMMA!
Sara:vem är din drömkille…? beskriv honom tack!
Hannah:Åh han är lång, rik och … nej jag skoja! Längre än jag, insiktsfull, rolig och jättekåt!
anonym, 16 år:Hej! Jag har precis träffat en kille och då frågade han om mitt nummer. Efter det har vi smsat ett par gånger och nu frågade han om vi kunde träffas i helgen. Jag känner mig hur dum som helst för jag vågar inte. Är nog rädd för att han inte ska tycka om mig osv men vi kan ju inte bara smsa.. Snälla, ge mig massa tips för hur jag ska få tillräckligt med självförtroende för att våga! Och massa andra tips också inför första träffen 🙂 Tack på förhand!
Hannah:Men det är bara att ta dig i kragen, slappa dig på kinderna piffa dig till max och köra! Om du aldrig vågar blir det ju aldrig något. Uppenbarligen gillar han dig redan så rid på det! Dessutom hur fel kan det gå? Värst i värst har du i alla fall vågat och det är DET som ger dig självförtroende! Ställa frågor och titta i ögonen är alltid bra grejer. Om han är en tystis får du helt enkelt berätta något om dig själv … Lycka till och kör hårt!
Jag undrar.:Okej. Midsommarfesten närmar sig. Vilka är de bästa tipsen för en lyckad afton, på alla sätt och vis? 🙂 Vill också bara säga att jag älskar din blogg, och dina artiklar, du vet precis hur man peppar och pushar en för att orka gå vidare, med din självsäkra attityd och fantastiska utstrålning! Kram!
Hannah:Men tack fina du! Med goda vänner, snaps (eh lagom som sagt) och god mat KAN midsommar bara inte gå fel!PUSS
Josefin:hej hannah! måste först säga att jag tycker du verkar helskön! Nu kommer min fråga, jag får jättedåligt självförtroende när jag och min pojkvän ska ha sex, speciellt om jag ska rida. Har du några bra tips vad man kan tänka på? Teknik osv..
Hannah:Tänk på att vara lyhörd inför varandras kroppar. Då känner man liksom om man får in gunget … Det viktigaste är att du slappnar av och känenr efter vad som känns skönt! Och du, tänk på hur mycket HAN gillar det, han har ju inte en tanke på att dte skulle vara något fel på din teknik.
Ditt namn::Sex med ett ex, smart eller inte smart?
Hannah:Ha, gud vad roligt. Har PRECIS skrivit en artikel om detta. Läs i VR nr 15 … Men kort: smart kanske i början. Dumt i längden!
Alex:Var kunde man köpa ”sextampongen”? Du är förövrigt bäst, mer Hannah åt folket!
Hannah:Köp den på softtampons.net eller på Life conceptstore på Drottninggatan 86!
Linnéa:hej! min pojkväns stora dröm är en fyrkant med mig och ett annat par nu under midsommar. själva tanken känns lite smått upphetsande ena stunden och skrämmande andra. är rädd för att jag mitt under alltihop kommer dö av svartsjuka och äckel över att min älskade sätter på någon annan. är så kluven! vad tycker du att jag ska göra och hur hade du gjort i min situation?
Hannah:Hej! Sådana där grejer är nog alltid en liten blandning av skräck och upphetsning … Men du ska bara göra det om upphetsningen väger tyngst OCH du och din kille har en öppen dialog om hur ni känner. Ni båda måste ändå vara medvetna om att det kan få svartsjuke-konsekvenser. Snacka igenom det en gång till så att ni vet var den andre står. Sedan kan man ju alltid prova och avsluta om det känns fel …
Nilla:hej! Vad vill killar ha – helrakat, bikinilinje eller busken? Jag vet att alla tycker olika, men det måste finnas någon hum om vad som uppskattas mest hos killarna! Jag behöver verkligen veta, tacksam för svar
Hannah:haha, nej sorry alla ÄR olika! Var som du vill vara, there’s no other way!
:):Ragga rätt på midsommar, ragga rätt i sommar, eller ragga rätt överhuvudtaget. Det är svårt. Hur gör jag? 😉
Hannah:Men skit i och ragga ”rätt”, tycker jag. Ragga bara!
Malin:Trimmar alla killar sig därnere…?
Hannah:Japp alla, varenda en, alles. Nej då, inte alls, självklart är det väldigt olika.
Lisa:Hej Hannah! Kan få orgasm genom stimulering av klitorisen men aldrig vaginalt! Har du några tips? Tack
Hannah:Ja, världens bästa tips: stimulera klitoris! De flesta är som du, så du vet …
Nina:är det respektlöst att efter ett uppbrott (om det var du som blev du dumpad) ragga efter någon vecka?
Hannah:Man får ju göa som man vill och känns det rätt ska du givetvis ragga. Dock kan man utav respekt göra det snyggt och diskret så man inte sparkar exet i magen. Discretion is the key!
Moderator:Nu är det bara några minuter kvar… Passa på att ställa era sista frågor till Hannah!
Linnéa:hej! jag har gjort en medicinsk abort för två år sedan. nu är jag jätteorolig över att jag inte ska kunna få barn. kan man ta reda på det på något sätt så man slipper oroa sig? jag har gjort en gynekologisk undersökning efter det och allt såg ut som det skulle.
Hannah:Om allt ser ut som det ska så antar jag att det bara är att vänta och se. Och sluta nojja, för dsånt på verkar också. Täänk att det finns ändå inget du kan göra just nu, så lev livet och tänk inte på ett problem som inte ens finns!
ELin:HEJ!!! hur vet man om en kille är seriös??
Hannah:Ja du, kanske om han vill presentera dig för hans polare och sin familj, göra planer och gå på parmiddagar, typ.
16 åringen:Okej, så här är det! Jag tror att han kommer fira midsommar på samma ställe som mig, då min bästa kompis pojkvän är kompis med honom. problemet är att vi inte brukar prata- alls. Men jag har verkligen fått en crush på honom. Jag vet att han tycker att jag är snygg och någon trodde att han gillade mig. men det tycker inte jag att det verkar som. Har du några tips för mig, hur jag ska börja prata med honom? Eller vad jag ska ta mig till överhuvudtaget? HAHA ! tack på förhand!
Hannah:Men alltså hur du ska börja prata med honom är ingen idé att planera. Det måste ju bli spontant. kanske tar ni sill smatidigt och du säger ”mmm, vad gott med sill. Vilken är din favorit?” elelr nåt. Jag vet att det kan vara jobbigt, men ibland är det bra att gutmana sig själv och gå fram och snacka!
Sara:hej! kanske konstig fråga, men läser din mamma och pappa dina tips och vad säger de i så fall??! hej så länge och tack för en bra jobb!
Hannah:Min mamma och pappa tycker att jag är bäst! Men de läser nog främst bloggen och krönikorna.
Malin:Hannah, du som är så klok, jag och min kille har inte varit tillsammans särskilt länge och nu ska han fira midsommar på annat håll. Är lite rädd för att han ska hitta på nåt bus och vill gärna ta upp detta med honom. Hur ska jag göra det på bästa sätt utan att låta alltför… nipprig..?
Hannah:Äh du kommer låta nipprig, det är bara att svälja. men det gör väl inget? Ibland får man nippra! Dock behöver du inte låta sur och anklagand, som om han redan gjort något fel. Säg det mer lite gulligt, som att du vet att du är nipprig men inte kan hjälpa det …
kåtis:beskriv känslan av en riktigt bra orgasm! btw, du e bäst!
Hannah:oj … OJ. Det en speciell känsla, som en blandning av kramp, kissnödighet och bara jätteskönt. men det där är nog också väldigt olika – det vet mn ju inte. Sen tror jag också att många förväntar sig en sjudundrande helt galen explosion och tycker att allt annat är ”skönt men inte en orgasm” – och missar orgasmen.
Michelle:Hej! Min kille som är 20år har trång förhud. Han får ont när man försöker dra tillbaks den och jag tror inte den åker bak så mycket när vi har sex. Det värsta är att han inte kan hålla sig ren ordentligt. Vad kan man göra för attv slappa till förhuden lite? 😛
Hannah:Gå till en läkare, absolut!
Naima:Heej! Jag vill veta vart killar uppskattas bäst att bli smek å känna sej uppskattad?! tacksma för svar kram
Hannah:Jag tror att alla gillar och känner sig uppskattade av att bli smekta på hela kroppen. Vaderna, rygg, pung, nacke, bröstkorg, näsa – wouldn’t you?
Malin:Men fy vad alla killar är sliskiga ute på krogen? Vart hittar jag en RIKTIG karl?
Hannah:Haha, kanske på jobbet? Nätet? Skidliften?
Linnéa:vad kan man jobba med om man är väldigt intresserad av sex förutom det du gör?
Hannah:Man kan jobba på RFSU – kolla med dem! Annars kan man ju jobba som terapeut inriktad på sexualfrågor och massa annat!
Skåning 2:Har du något tips på hur man rakar musen? Rakar mig med hyvel men där blir såna prickar….
Hannah:Du ska raka dig medhårs med ljummet-varmt vatten med någon snäll intimgel och även en krä/aftershave efteråt. Vaxa kan man ju också.
Malin:Vilket glidmedel tycker du är allra bäst?
Hannah:Apotekets Klick funkar finfint för mig!
Klara:Jag har träffat en ny kille och jag känner att det är snart dags att ta förhållandet till en ny nivå. Jag är oskuld men kan jag endå börja äta P-piller? Min största skräck är att bli gravid när jag är så här ung (16 år). eller ska vi satsa på kondom?
Hannah:Börja med kondom tycker jag, tills ni vet att ni verkligen ska fortsätta vara tillsammans och fortsätta ha sex. Då kan du gå till ungdomsmottagningen och få p-piller.
Malin:Vart tycker du att man ska fira midsommar när det ser ut som att det kommer regna i hela Sverige? (som i år) 🙂 jag och min kompis är lite lost!
Hannah:Typ under ett tak 🙂
Isabelle:Hej Hanna, jag har väldigt svårt (i princip omöjligt) att komma vaginalt och min kille verkar nästan ta det lite personligt ”som att det är fel på honom, bla bla…” ja du vet. Vad kan jag/vi göra för att underlätta för att jag ska komma utan att använda fingrarna… tacksam för tips
Hannah:Alltså han måste fatta att kvinnor i allmännhet kommer inte vaginalt. Det är en lyx förunnat få och så är det med det. Så HAN får väl använda fingrarna!!! Då är det ju hans förtjänst!
Maria:Sen jag gjorde en abort för ett och ett halvt år sen är jag inte kåt särskilt ofta. Jag är fortfarande ihop med killen som jag blev gravid med och han tycker förstås, precis som jag, att detta är väldigt tråkigt. Har det med aborten att göra och vad kan jag göra åt detta? Du gör ett grymt viktigt jobb och är en väldigt bra förebild för alla tjejer därute. Kram
Hannah:Tack snälla. Det kan absolut ha med det att göra. Din kropp har gått igenom mycket, och din själ också – du är utmattad! Ge det tid och gosa kela och smek varandra mycket (och kanske läsa någon sexig novell?) så kommer lusten komma!
Alex:Åh, Hannah! Götta dig, du är bäst! Har du nåt tips på en riktigt bra dildo, inte för tacky liksom, och gärna en med liksom unisexvibbar? Ha en toppendag!
Hannah:Yep, återigen måste jag puffa för Lelos nya kollektion som är anassad för både killar och tjejer, så smart! Lovar att hojta i bloggen så fort de finns ute!
Moderator:Tack för alla frågor – snart kommer det upp en chatt till. Håll utkik! Trevlig Midsommar // Moderator-Elin
Alice:Hej Hannah! Tack för en toppenbra blogg! Det är såhär… jag har varit tillsammans med en kille i två år, som jag älskar jättemycket, men jag tänker på mitt ex jätteofta.. jag vet inte varför… jag kan liksom inte släppa honom…min nya kille är snäll och så men…vad ska jag göra?
Hannah:Svårt alltså .. ex är ju toppen på att spöka på det där viset. Men det är ju samtidigt inte döschysst mot din ”nya” kille. Kanske ska du ta en paus från illar ett tag och bara tänka lite för dig själv?
Marie:Hej Hannah.. Min pojkväns kompis våldtog mig förra sommaren. Jag mår mycket dåligt av att min pojkvän fortsatte vara vän med den killen en tid efter, känner mig så ledsen pga det.. jag försöker glömma allt men ibland mår jag så dåligt av det och skäller på min pojkvän. Dom har inte nu längre kontakt. Kramar.
Hannah:Åh, det förstår jag verkligen, fy vad det måste ha känts som ett svek. Så du får bli arg ibland och skälla på honom, det får han ha förståelse för nu. Kanske ni kan överväga att gå till en kurator tillsammans? Det tror jag vore bra!
Cecilia:Hej Hannah! Det är såhär att av någon anledning så dras massa killar till mig och inte till min kompis. Hon blir nästan alltid arg och irritarad när jag pratar om jag har träffat en kille och det var lyckat (eller olyckat). Likadant är det med betyg eller något, så fort det går bra för mig blir hon konstig. Egentligen gillar jag henne jättemycket så därför försöker jag att aldrig prata om när något trevlig händer mig.. men det känns ju tråkigt också. Vad hade du gjort i min situation?
Hannah:Jag förstår dig, för jag hr varit med om samma. men jag förstår också din vän. Jag tycker du ska låta henne få lite av din glans, bjussa på tusen komplimanger, och gärna inför andra. Lyft fram de sakerna HON är bra på och tala om för henne varför hon är så bra lite då och då. Sen tror jag hon behöver ett ligg och lite loving så hon börjar se lite positivt på livet 🙂
M:Är det onormalt om man är trång där nere? Töjs det med tiden eller är man det forever om man är det nu?? Kram, M
Hannah:Det är INTE onormalt på något sätt. Man anpassar sig ganska bra där nere, och så är det ju såklart väldigt olika beroende på hur stor killen man är med är. Men datt töja ut musen för gott, det är svårt.
Johanna:hej hanna! du är verkligen bäst! jag skulle vilja höra vad du tycker om att vänta med sex till äktenskap?
Hannah:TACK TACK. Som jag sa tidigare så är det bästa i världen att alla får gör asom de vill. Vill man vänta så ska man, och då är det toppen!
Skåning:Vill bara säga att du gör ett jättebra jobb, och du är en förbild för många! Glad sommar Hannah! Kram
Hannah:Tack snälla du, Och tack snälla ALLA för grymma och roliga frågor. HA EN FANTASTISK OCH KÄRLEKSFULL MIDSOMMAR NU! PUSS
Moderator:Tack Hannah för alla svar och tack läsarna för frågorna. Ha en riktigt bra midsommar! // Moderator-Elin

VeckoRevyn Shopping

1 clique sucker clitoris purple4 broklyn vibe and rotator with rabbit silicone 8 satisfyer pro deluxe next gen ligh gold white