in

Psykolog: Därför är hotellsex hetare än sex hemma

Vi vet att ni alla undrat, nu har vi svaret på varför sex på hotell är hetare än hetast! Mer

koplankar 1024x37 1

Oavsett om du är på semester med din älskling, eller kanske raggat upp en snygging och har ett one night stand, så är det nog många som skulle säga att sex på hotell är så mycket hetare än sex hemma i sin vanliga säng. Men varför är det egentligen så?

Enligt psykologen och professor i psykologi vid York University, Amy Muise, är anledningen till att hotellsex är bättre för många människor ganska logisk.

– Semester kan ge par möjligheter att utvecklas, och utforska aktiviteter tillsammans. Detta kan främja sexuellt behov, sexuell aktivitet och tillfredställelse sexuellt och relationsmässigt, säger hon till Huffington Post.

Så det verkar som om att det alltså inte är själva hotellet, eller hotellsängen, som är anledningen till att sexet känns roligare där – utan mer att det är hela grejen med att vara på semester med sin partner. När man är på semester slipper man ju alla vardagsmåsten och rutiner som finns hemma. Städa, jobba, laga mat, tvätta. Ni vet hela den biten. Om man är bortrest kanske man istället spenderar dagen med att sola på stranden eller strosa runt i en cool storstad. Det är lätt att inte känna sig stressad och trött på semester, vilket ju också kan förklara varför man är mer sugen på att ligga med sin partner och kanske testa nya saker.

Enligt Psychology Today är semestersex en annan version av sexet man har i början av en relation. Det är hett, spännande, och ni har inte ett inrutat vardagsliv där dagarna går som i hjulspår.

Så om du är trött på sexet hemma, är det dags att boka in en semester med din partner. Eller bara en staycation, det kanske kan hjälpa för att sexet ska bli hetare det med!


VeckoRevyn Shopping

1 clique sucker clitoris purple4 broklyn vibe and rotator with rabbit silicone 8 satisfyer pro deluxe next gen ligh gold white