in

Prata i telefon med en flört första gången – så gör du!

bild 5
Prata i telefon med en flört första gången – så gör du!

Fått ett nummer av en gullig kille du är sugen på att ringa upp? Eller har det kanske äntligen blivit dags att prata i telefon med internetflörten? Rädd för att få tunghäfta och dö av nervositet? Lugn, VeckoRevyn ger dig 8 grymma telefontips!

Mer

telefondragare

Gott om tid
Se först och främst till att du har gott om tid när du pratar med din flört. Det är inte särskilt trevligt att inleda ett samtal med ”Oj, du jag måste gå, min polare väntar!” eller ”hoppsan, nu är det min tur att betala här..” Det ger ett oseriöst intryck.

Lugn miljö
Se till att du befinner dig i en miljö där du kan prata och skratta ostört med din telefondejt. Att sitta på jobbet, med nyfikna kollegor häckande runt skrivbordet gör dig bara stressad och du kommer att få svårt att slappna av.  

Erkänn att du är nervös
Är du spänd och lite nervös? – säg det! Det är en en skön icebreaker för er båda och något ni kan skratta åt. Din dejt slappnar av och dessutom visar nervositet att du är mån om att göra ett bra intryck och att du bryr dig!

Skippa ja- och nejfrågor
Försök att undvika frågor som din flört bara kan svara jag och nej på. Få honom istället att prata så mycket som möjligt och lyssna noga så att du kan ställa följdfrågor. Istället för att fråga om filmen han såg igår var bra kan du istället fråga vad han tyckte om den, varför han tyckte som han tyckte osv..  

Prata om gemensamma intressen
Om du har lite koll på din telefonflört kan du styra in samtalet på intressen som ni båda delar. Detta är något som ni båda är bekväma att prata om och kan diskutera kring.

Topp tre
Skulle det bli tyst i luren efter en stund finns det ett bra knep att ta till. Fråga din telefondejt om hans topp tre bästa händelser det senaste året. Ni får mycket att prata om, och känslan blir positiv eftersom ni diskuterar något som han minns som fantastiskt. Dessutom får du en insikt i vad han tycker riktigt mycket om och uppskattar, vilket säger mycket om en person. Chansen att du får frågan tillbaka är dessutom stor och vips så har ni pratat i en kvart till.    

Datorn som backup
Ett annat knep att ta till för att hålla igång samtalet är att ni båda har tillgång till en dator. Dela med er av era favoritklipp på Yuotube och skratta åt roliga sajter tillsammans. Detta ger en känsla av samhörighet trots att ni kanske befinner er flera hundra mil ifrån varandra.

Skype
Om ni vågar så är Skype en höjdare när det kommer till en lång telefondejt. Det kostar ingenting och ni kan dessutom se varandra om ni använder webbkamera. Ladda upp med kaffe och det blir nästan som en riktig fika.

Big nono!

Undvik att ringa det där första samtalet till din flört på fyllan. För det första ger du ett fegt intryck och för det andra vet han inte alls var han har dig och vad du är ute efter. Och för tredje så finns det en risk att du säger saker som du absolut inte tänkt dela med dig av…

Gillade du den här artikeln? Spana då in Varför ringer han inte?, 10 raggningstips du inte vill vara utan och Test: Vilken typ av killar faller du för?


VeckoRevyn Shopping

1 clique sucker clitoris purple4 broklyn vibe and rotator with rabbit silicone 8 satisfyer pro deluxe next gen ligh gold white