in

Polaren tar min pojkvän!

Polaren tar min pojkvän!

VeckoRevyns sexexpert Hannanh Arnhög svarar på dina hetaste sexfrågor…

Mer

HUR KOMMER JAG ÖVER MITT EX?

FRÅGA: Jag är fortfarande kär i mitt ex. Vi var tillsammans i åtta månader och jag vill bara ha svar på hur jag ska glömma honom. Han fick mig att må jättebra och det gör jag fortfarande när vi skickar sms till varandra. Vad ska jag göra? Orkar inte att mitt hjärta fortfarande ska vara brutet.

SVAR: Det bästa med hjärtat är att det har en enorm läkekraft. Hur ont det än må göra nu kan det vara skönt att veta att det kommer gå över. Låt det göra ont ett tag, låt det vara jobbigt. Tids nog kommer du kunna gå vidare. Är det meningen att det ska vara ni, kanske ni hittar tillbaka till varandra. Mitt råd är att inte ha så mycket kontakt med honom då det uppenbarligen får dina känslor att blomma. Omge dig också med massa vänner och försök hitta på roliga saker, så ska du se att framåt våren är du lycklig igen.

d5

VARFÖR FÅR HAN INTE UPP DEN?

Fråga: Jag har ganska nyligen träffat en supergo kille. Problemet är bara att han inte verkar kunna styra över sin penis. Antingen är den trött eller så vill den inte vad han vill – säger han. Han är väldigt fingerfärdig och ger mig orgasmer, men jag vill ju ge tillbaka! Funderar på om han är bög eller inte tänder på mig. Är det vanligt att killar inte får upp den? /Emma, 21

Svar: Dejtar du mitt ex?! Hehe! Säkert inte, för visst är det vanligt att killar inte får upp den. Oftast beror det på alkohol och är högst tillfälligt. Hos unga killar handlar det oftare om livsstil och hälsa än om medicinska problem. Festar han mycket? Röker han? Tar han någon form av droger? Stressad? Deprimerad? Äter han tillräckligt med frukt och grönt? Rör han på sig ordentligt? Förmodligen ligger lösningen till problemet här, snarare än att han är bög eller ointresserad av dig. Om han börjar leva – eller redan lever – hälsosamt, och det fortfarande inte går, skulle jag rekommendera honom att gå till doktorn.

d2

POLAREN TAR MIN POJKVÄN!

FRÅGA: Min kille vill umgås mer med en polare till honom än vad han vill umgås med mig. Jag träffar min pojkvän kanske två dagar veckan – hans polare träffar honom alla dagar förutom de två som jag snor åt mig. När jag säger det här till min pojkvän blir han arg och säger jättekonstiga saker. Han har blivit ganska förändrad sedan har började umgås med sin nya polare och jag vet inte vad jag ska göra. Jag känner mig så otroligt betydelselös och bort-prioriterad.
/Elin

SVAR: Vet du, det förstår jag verkligen att du gör. Det hela låter ganska knasigt i mina öron och även om jag egentligen inte är den största supportern av ultimatum i allmänhet så måste du börja ställa lite krav på din kille här. Fråga honom om han inte alls förstår att det är något skevt med den ekvationen du just beskrev för mig och utgå från det. Ett rimligt krav är ju att ni kanske delar upp tiden mer lika, om det nu är så otroligt viktigt för honom att tillbringa tid med sin kompis. Kan han inte tänka sig att kompromissa alls är det väl bättre att han sitter och häckar med sin kompis alla dagar och återkommer när han är mogen för ett förhållande.


VeckoRevyn Shopping

1 clique sucker clitoris purple4 broklyn vibe and rotator with rabbit silicone 8 satisfyer pro deluxe next gen ligh gold white