in

Par som driver med varandra får en starkare (och mer kärleksfull!) relation

par som driver

Att driva med sin partner (kärleksfullt såklart) har visat sig vara riktigt, riktigt bra för relationen. Mer

Gnabbas du och din partner mycket? Skojar ni om varandras egenheter och olikheter? Driver ni med varandra på ett kärleksfullt sätt? Bra! En ny studie från Appalachian State University i North Carolina visar nämligen att par som driver med varandra stannar med varandra, och att den här typen av kärleksfullt gnabb är ett säkert tecken på en hälsosam relation.

Nyckeln är att hitta en balans där det är tydligt att ni skojar med varandra och inte gnäller varandra. Om ni kommer dit medför det en massa härliga saker för er relation.

Att driva med varandra skapar samhörighet

Många av de egenheterna man har är sådana som bara ens partner ser och upptäcker. Om du driver med din partners oförmåga att komma till poängen när hen pratar med servitörer, sätta på korken på tandkrämstuben eller hens dåliga humör efter tupplurar så skapar det en känsla av samhörighet, en känsla av att ni har ett internskämt som ingen annan förstår. Samhörighet leder till intimitet och en känsla av att det är ni mot världen.

– När ni är uttråkade, osäkra, pinsamma eller obekväma kan det här hjälpa er att återknyta till varandra, att ha kul, bryta isen eller att bara vara töntiga tillsammans, säger Laurel House som driver den framgångsrika podden Man Whisperer om den här typen av gnabb mellan par.

Dessutom kan det här ge er chansen att ta upp de lite svårare sakerna ni stör er på utan att det för den delen behöver leda till ett fullskaligt bråk. Med lite finess och glimten i ögat kan du belysa saker som du inte tycker så mycket om och med lite tur så kommer din partner fatta poängen.

Så, slutsatsen? Fortsätt driva med varandra, skratta och visa att ni lägger märke till varandras egenheter.


VeckoRevyn Shopping

1 clique sucker clitoris purple4 broklyn vibe and rotator with rabbit silicone 8 satisfyer pro deluxe next gen ligh gold white