in

På stan: Första kyssen

header
På stan: Första kyssen

Minns du din första kyss? Veckorevyn.com gav sig ut på stan och fick 10 personer att dra sig till minnes sin första tungrullare!

Mer

header

Innerst inne minns alla sin första riktiga kyss. Nervöst men ändå spännande fick man äntligen smaka på ett par mjuka läppar. Vi gav oss ut på stan och frågade 10 personer om deras första kyss.

”Jag var 13 år och vi kysstes på en fest”

4

Callum McLean, 26 från Nya Zeeland.

Minns du din första kyss?
Ja, men inte så bra. Jag var 13 år och träffade en tjej på en fest och vi kysstes samma kväll. Men jag kommer inte ihåg om den var bra.

”Jag har kort på min första puss”

1

Lisa Hagström, 21 år från Trollhättan.

Hur var din första kyss?
Min första puss fick jag när jag var fem år. Det var med min mammas väns barn och det har jag kvar kort på. Min första riktiga kyss fick jag när jag var 15 år. Det var med en kille jag inte kände så väl och vi kysstes på en fest. Kyssen var väl hyffsad.

”Hade inget att jämföra med”

10
Claes Häggström, 29 år från Umeå.

Minns du din första kyss?

Ja, det var i mellanstadiet. Det var med en tjej som hade sommarstuga på samma ställe som min familj i Umeå. Vi var tillsammans någon månad under sommaren sen. Jag vet inte om den var så bra, man hade inte så mycket att jämföra med då.

”Vi kysstes mitt på skolgården”

5

Frederic Nylander, 29 år från Stockholm.

Minns du din första kyss?
Ja, jag var 10 år och kysste en tjej i mina klass mitt på skolgården. Det var inte den bästa kyssen i mitt liv.

”Vi gick åt sidan där ingen såg”

9

Caroline Wåglund, 22 år från Stockholm.

Minns du din första kyss?
Ja, det var i fyran med min första pojkvän. Vi var på ett skoldisco och gick åt sidan där ingen såg. Jag kommer inte ihåg om den var bra, men jag minns att det var nervöst.

”Det kändes som ett övergrepp!”

6

Erik Olofsson, 29 år från Stockholm.

Minns du din första kyss?
Vi lekte mörka rummet på en klassfest i trean. De skickade in mig i ett rum och jag fick kyssa tre tjejer, så jag vet inte vem som var vem. Men jag minns att det var en utav dem som jag inte gillade. Jag fick tungor nerkörda långt ner i halsen och det hela kändes som ett övergrepp!

”Man var väldigt osäker”

2

Christoffer Nordin, 23 år från Hammarby Sjöstad.

Minns du din första kyss?
Ja, jag var 13 år och det var en riktigt kyss. Vi var hemma hos en kompis och man var väldigt osäker. Det var ingen bra kyss, men vi var tillsammans en månad ändå.

”Det hände på en dansbana”

7

Elina Bernhage, 28 år från Stockholm.

Minns du din första kyss?
Jag var 9 år och det var på en dansbana. Vi hade fest några stycken och jag och en klasskompis kysstes. Jag tyckte om honom och därför var det väldigt spännande. Vi blev tillsammans några månader sen också.

”Hon hade pojkvän”

8

Joackim Hall, 33 år från Aspudden.

Minns du din första kyss?
Jag var 15 år och hittade en sommarflirt under min språkresa på Bournemouth. Vi var tillsammans under hela resan, men sen tog det slut för hon hade en pojkvän hemma i Sverige.

”Jag var 12”

3

Cecilia Reutlöv, 19 år från Vaxholm.

Minns du din första kyss?
Ja, jag var 12 år och vi var tillsammans. Vi kysstes på ett disco första gången och var ihop i fyra månader.


VeckoRevyn Shopping

1 clique sucker clitoris purple4 broklyn vibe and rotator with rabbit silicone 8 satisfyer pro deluxe next gen ligh gold white