Ny studie visar: så många sexpartners har en person i genomsnitt haft

Är du nyfiken på hur många sexpartners europeér och amerikaner har i snitt? Då ska du läsa det här! Men du, ta det med en nypa salt!

Att jämföra och prata om siffror när det kommer till hur många sexuella partners man haft är egentligen bara dumt. Alla är olika när det kommer till sex. Det spelar ingen roll hur många eller hur få du väljer att ligga med, så länge det känns bra och du ligger på ett säkert sätt (behöver vi påminna om att det är bådas ansvar att ha säkert sex förresten?).

Ändå är det ofta många som undrar hur många det är vanligt att ligga med. Sex-experter har alltid sagt att det inte finns något ”normalt” antal, och det gör det inte heller. Nu har dock en ny studie kommit fram till hur många sexuella partners den genomsnittliga personen har.

I studien frågade man över 2000 vuxna från Europa och USA hur många de legat med och kom på så sätt fram till en genomsnittlig siffra. Man kom fram till att européer i genomsnitt låg med sex personer och att amerikaner i genomsnitt låg med sju personer.

Svaren skiljde sig åt lite beroende på var i Europa man bodde. I Frankrike, Portugal, Spanien och Belgien tyckte man att tio sexuella partners var det ideala, medan man i Italien och Nederländerna tyckte det var ”för många”, skriver Hellogiggles.

Men kan vi verkligen lita på de här siffrorna? Studien visade nämligen också att män är mer troliga än kvinnor att ljuga om hur många de legat med, även om båda kön är skyldiga till att ljuga om det. Och det spelade ingen roll om det handlar om att öka eller sänka sin siffra. Rent krasst så säger människor det man tror att man vill höra när man frågar om deras sexuella historia.

Med det här sagt vill vi bara påpeka och trycka igen på att det inte finns något som är en för hög eller för låg siffra när det kommer till hur många man ligger med. Ligg med hur många eller hur få du vill, så länge det känns bra för dig!

Just nu får du ett komplett kit med mineralsmink när du börjar prenumerera på VeckoRevyn. Kolla in hur du får den bästa glowiga looken med produkterna här:


Klicka på bilden för att komma till erbjudandet!

Nr5_700x350_Mineralsmink

Följ oss på Instagram och Snapchat för pepp, inspiration, tävlingar, backstage-häng och hacks!

Klicka på Instagram-ikonen för att följa oss där, och scanna av spöket eller skärmdumpa det för att följa oss på Snapchat!

instagram-snap-folj-oss

NUVARANDE Ny studie visar: så många sexpartners har en person i genomsnitt haft
NÄSTA 13 ovanliga (och underbara) resmål i Europa