in

Trött på missionären? Här är nya varianter av ställningen!

missionaren 460

Trött på gamla vanliga missionären? Här är ställningarna som gör sex-klassikern ännu skönare. Mer

Observera att sextipsen nedan endast riktar sig till de som har pentrerande sex med penis i vagina.

1. Korsa benen mot hans axlar

1

Så gör ni: Lägg upp ditt högra ben på hans högra axel och ditt vänstra ben hans vänstra axel, så att dina ben korsas över hans bringa.

Varför? Det här gör att det blir en trängre känsla vilket är betydligt skönare för många.

2. Kroppskorsa

3

Så gör ni: Är det vinkelvariation ni vill åt är den här definitivt värd att prova – även om det kan krävas några provturer innan den sitter. Han kommer in i dig som vanligt, men vrider sig sedan, sätter båda  händerna på ena sidan av dig, så att era kroppar formar ett kors. Eller okej, ett X räcker också fint. Sedan är det bara att köra.

Varför? Nya vinklar betyder helt nya upplevelser.

3. Upp med rumpan

4

Så gör ni: Killen reser sig upp på knä, men är fortfarande framåtlutad. Du glider upp så att du har rumpan på hans knän, men ligger fortfarande på rygg. Han håller tag om dina höfter och för dig fram och tillbaka. 

Varför: Din kropp blir en förlängning av hans penis.

4. Inte röra

5

Så gör ni: Utmaning! Testa att inte röra eller inte kyssa varandra alls. Du har armarna utåt sidorna (förmodligen får du ta ordentliga tag i lakanet för att hålla i dig) och han tar stöd med händerna mot madrassen bredvid ditt huvud.  Inte heller dina ben får  vara  omslingrade  honom. Endast era intimaste delar och ögonfår vara i kontakt.

Varför? Till slut kommer ni inte att kunna hålla er och då kommer det att spraka gnistor.

5. Benen på ryggen

6

Så gör ni: Testa att knipa dina ben hårt runt hans rygg eller att ”fälla” ut dem åt sidorna med böjda knän. Att lägga upp fossingarna på hans  axlar brukar också ge finfin omväxling.

Varför? Olika benrörelser från din sida kan ge ordentlig variation och nya grader av njutning.

6. Ensidiga missionären

7

Så gör ni: Lägg upp ditt vänsterben på hans axel, behåll det andra så rakt som möjligt. Han kommer så nära med sin kropp över dig det går, och lyfter även han upp sitt högerben (så mycket han kan). Ditt högerben och hans vänsterben är raka.

Varför? Ett enkelt sätt att ändra vinkel en aning och kanske få just den lilla variation som behövs för ytterligare njutning.  


VeckoRevyn Shopping

1 clique sucker clitoris purple4 broklyn vibe and rotator with rabbit silicone 8 satisfyer pro deluxe next gen ligh gold white