in

Min kille känner en knöl

Min kille känner en knöl

VeckoRevyns sexexpert Hannanh Arnhög svarar på dina hetaste sexfrågor…

Mer

VILL VARA SINGEL OCH IHOP MED TVÅ

FRÅGA: Jag har alltid varit den där typiska ”singeltjejen” som känner sig låst i ett förhållande, men ändå vill jag inte lämna min pojkvän. Men nu har en gammal flört kommit tillbaka som jag har börjat känna lite känslor för igen, men jag har ingen aning om vad jag ska göra. För jag vill inte lämna min pojkvän, jag vill vara singel och samtidigt vara med den där gamla flörten. Hjälp mig, vad hade du gjort i en sådan situation?
/Olivia
 
SVAR: Oj, det var många saker du ville på en gång. Du vill vara ihop med din kille, du vill vara singel, du vill ta upp din gamla flört. Det kan gå om din kille går med på ett VÄLDIGT öppet förhållande. Men det känns inte riktigt som att det är det du vill heller … Tyvärr är det nog så att du måste välja. Det jag hade gjort i din situation är att ta ett tretimmars bad och fundera och fundera för att sedan helt och fullt gå på min magkänsla, hur dumt eller irrationellt det än verkade. Och sedan hade jag nog glatt mig lite åt att jag åtminstone har friheten att själv bestämma mina vägar i livet, för det är alltid något.   

d9

MIN KILLE KÄNNER EN KNÖL!

FRÅGA: När jag och min kille har sex, och han använder sina fingrar i mig, känner han någonting. Han förklarade det som en liten ”knöl”. Eller, ja, den är lika stor som en fingertopp och han kan ”ta på den”. Nu undrar jag bara vad det är och om jag ska bli orolig eller inte. Jag tänkte att det kanske kan vara den där tappen eller halsen, men kan jag vara så ”kort” inåt att han kommer åt den? Hoppas förklaringen räcker!
/Annis

SVAR: Det kan vara livmodertappen han kommer åt (långa fingrar?), men då borde du känna av det i magen. Annars är man ju lite allmänt knölig därinne … Det låter som att du inte varit hos gynekologen på ett tag och eftersom du uppenbarligen är sexuellt aktiv så varför inte gå dit och förklara dina tankar så kan de förklara allt om vad det är och inte är? Men först, precis nu, tycker jag att du själv ska stoppa in ett finger och känna efter hur det känns, hur du känns. Har du gjort det innan så kommer du ju upptäcka om något är knas. Det lönar sig alltid att lära känna sin kropp, insida som utsida!

d8

HUR BLIR JAG AV MED SVAMPINFEKTIONEN?

FRÅGA: För snart ett år sedan konstaterades det att jag hade svamp och jag fick medicin mot det. Nu är svamp-problemen tillbaka igen. Finns det någon behandling som gör att svampen aldrig kommer tillbaka? /Malin, 23

SVAR: Eftersom en svampinfektion kan bero på olika saker går det inte att säga att den aldrig mer kommer tillbaka. Men eftersom du behandlats förut och känner igen symptomen kan du behandla dig själv med de receptfria läkemedel som finns på apoteket. Hjälper inte det, eller om symptomen kommer tillbaka inom ett halvår ska du gå till doktorn.


VeckoRevyn Shopping

1 clique sucker clitoris purple4 broklyn vibe and rotator with rabbit silicone 8 satisfyer pro deluxe next gen ligh gold white