in

Läsarnas pinsammaste sexminnen avslöjade!

bild 10
Läsarnas värsta sexminnen avslöjade!

Pruttattacker, menschocker och ruskigt pinsamma felsägningar. Tro oss, du vill inte missa VR-läsarnas värsta sexminnen…

Mer

”Jag kände inte snoppen”

Nina, 22:

”Det finns pinsamma saker, och så finns det pinsamma saker. Jag hade spanat in en kille i flera veckor och äntligen skulle han bli min för en natt. Vi hade tränats ute och plötsligt var vi i hans lägenhet och slet av varandra kläderna. Båda var galet kåta och jag stönade högt i hans öra: ’Jag vill ha dig i mig’. Tyst och generat sa han: ’jag är redan i dig’. Stämningen dog totalt, jag gick hem och vågade därefter aldrig ringa honom.

”Han somnade”

Beatrice, 19:

”En kille jag dejtade somnade när jag gav honom oralsex. Jag höll på ganska länge innan jag upptäckte att han snarkade. Det var skitjobbigt och jag kände mig inte direkt som en värsta sexgudinnan när det hände. Till hans försvar kan jag säga att han hade jobbat natt och det här hände precis när han kom hem på morgonen. Men det tog lång tid innan jag ville gå ner på honom igen.”

”Jag sa fel namn”

Sarah, 23:

”Jag hade varit tillsammans med min kille i några veckor när vi hade sex och jag råkade säga fel namn. Han stannade upp och tittade på mig och jag började hosta och låtsas som att jag inte sagt nåt. Det var tyvärr mitt ex namn jag sa, och det var lite känsligt. Vi pratade om det och han sa att det inte gjorde någonting, men det tog fl era dagar innan han var som vanligt igen. Nu säger jag aldrig namn i sängen, jag vill inte göra om det misstaget.”

”Jag märkte honom för livet”

Emilia, 19:

”Det här kan låta konstigt, men jag råkade brännskada en kille jag låg med en gång. Han var rakad på huvudet. Vi hade sex på en matta och jag red honom. När vi var klara såg jag ett stort brännmärke på hans
bakhuvud, som han fått av mattan. Det blev inte riktigt som vi hade tänkt oss, och han fick bära keps i flera dagar.”

”Jag fick en pruttattack”

Clara, 25:

”Jag hade varit på fest och trä at en söt kille och kvällen slutade med att jag följde med honom hem och vi hade sex. Efter akten sprang jag på toaletten för att kissa på toaletten som låg vägg i vägg med sovrummet. Men så när jag satt mig ner för att kissa kom världens musprutt. Jag kunde inte hålla mig utan började att gapskratta och då kom en till. Två sekunder efter kom en riktig fis. När killen sen skulle gå på toaletten luktade det fortfarande prutt. Gissa om jag skämdes då han säkert trodde att jag sprungit in på toaletten för att bajsa direkt efter att vi haft sex – och dessutom skrattat åt det. Jag smet därifrån på morgonen…”

”Min hund förstörde sexet”

Evelina, 19:

”Alltså, det här är ganska osexigt och ofräscht. Jag och min kille hade sex hemma hos mig och han ställde sig på knä nedanför sängen och slickade mig. Jag var nära att komma när min kille helt plötsligt vrålande högt. Min hund hade kommit in i rummet och sniffat honom i baken. Så vidrigt!”

”Tagna på bar gärning”

Ida, 19:

”Min kille och jag hade varit ett par i någon månad och han bodde fortfarande hemma. Han var min första sexpartner och jag var hans, så vi ville utforska sexlivet lite och se vad vi gick igång på. Han köpte hem handklovar som han fäste i sänggaveln och runt mina händer. Vi fullkomligt älskade det och kunde inte få nog av att leka tjuv och polis. Vi hade planerat att resa bort tillsammans över sommaren, men hans föräldrar satte stopp för våra planer och vårt förhållande. De hade hittat handklovarna i sängen och sa att det är onormalt att använda såna (vilket det såklart inte är). De tog ifrån honom handklovarna och vi slutade dejta. Ett tråkigt slut på en skön historia!”

”Det kom en prutt”

Fiona 18:

”Jag är ganska blyg och tillbakadragen och skulle inte under några omständigheter fisa framför min partner. Jag hade varit tillsammans med min pojkvän i ett år när min värsta mardröm inträ ade. Jag kände att jag var gasig i magen innan vi började ha sex, men tänkte att det inte skulle bli några problem. Vi hade sex och han drog upp mina ben mot mitt huvud, jag spände mig och gjorde allt jag kunde för att hålla mig, det gick inte. Det kom prutt efter prutt efter prutt och jag blev illröd i fejan!”

”Min kille kom på oss”

Rebecca 24:

”Min kille och jag hade varit ett par i två år men förhållandet var på upphällningen. En kväll när jag varit ute och festat med mina tjejkompisar drog jag med mig en snygging hem och vi hade riktigt passionerat sex. Mitt i allt, när jag står på alla fyra, hör jag hur någon låser upp dörren. In stormar min chockade pojkvän med gråten i halsen. Jag skämdes ihjäl och ångrar mig än idag. Min kille gjorde slut och jag flyttade ut. Dock kan jag kan fortfarande fantisera om sexet med främlingen, trots att jag aldrig skulle göra om det.”

”Han fick mens på hakan”

Erica, 22:

”Jag känner tyvärr sällan av när det är dags för min mens att komma. Min kille skulle gå ner på mig och allt var frid och fröjd, tills han tittade upp. Han hade blod på hela hakan. Först trodde jag att han hade börjat blöda näsblod, men det visade sig att jag hade fått mens. Det var inte så trevligt för någon av oss.”

”Han kräktes på mig”

Jessica, 22:

”Min pojkvän och jag hade varit tillsammans i ett par veckor när vi åt en pizza tillsammans en kväll. Min kille mådde lite konstigt efter maten men vi började ändå att ha sex. Men så hör jag hur han hulkar och helt plötsligt kräks på mig och i sängen. Min kille hade drabbats av matförgiftning. Situationen då var minst sagt
jobbig och tryckt, men idag kan vi skämta om det och säga att det var tur att han inte kräktes i mitt ansikte, det hade ju varit ännu värre…”

”Vi störde hotellgästerna”

Elleonore, 21:

”Min kille och jag var på en romantisk kärleksresa i Rom och hade det bästa sexet vi någonsin har haft. Jag går igång på att han stönar högt och triggade honom att stöna och stånka som en tjur. Vi körde på och allt var perfekt, tills telefonen ringde… Det var receptionen som sa att de fått in tre klagomål på att vi lät för mycket! Vi skrattade mest åt det och gjorde det bästa vi kunde för att avsluta sexet tyst och lugnt.”

Mer sex på VeckoRevyn…

Du har väl inte missat VeckoRevyns stora oralsex-guide och våra 54 bästa sextips? Garanterat pirrig läsning!


VeckoRevyn Shopping

1 clique sucker clitoris purple4 broklyn vibe and rotator with rabbit silicone 8 satisfyer pro deluxe next gen ligh gold white