in

Läsarnas egna sex-stories

pdrag
Läsarnas egna sex-stories

Det är på sommaren de inträffar- de där heta, dråpliga. oförglömliga sexmötena. Läs härliga stories från VR:s läsare, som får ditt hjärta att bulta lite hårdare…

Mer

p3

MELLAN TVÅ HÖGHUS
I Maj förra året blev jag och min sambo tillsammans. En kväll när jag och alla hans vänner satt och kollade på fotboll så smög vi oss ut därifrån, eftersom vi ville vara själva. Det var en jättevarm sommarkväll och vi var nyförälskade som få.
Vi tog en liten promenad och fick syn på en bänk en bit bort, så vi gick dit och satte oss, mest bara för att prata och kanske hångla lite. Helt plötsligt kände båda två att vi ville mer än det, så utan att säga något till varandra började jag knäppa upp hans byxor och han drog ner mina trosor. Vi hade sex där på bänken, det var otroligt mysigt och spontant. Eftersom jag är en väldigt impulsiv person så älskar jag spontansex och det var det bästa sommarsexet jag haft. Vi kunde höra fiskmåsarna vakna och sedan satt vi och kysstes där på bänken, fortfarande utan att prata med varandra. Vi tänkte inte ens på att bänken låg mitt emellan två höghus i centrala Göteborg, vi bara ägnade oss åt varandra.

FÖRSTA BÄSTA BÅT
Jag och min pojkvän var i min stuga förra sommaren och låg på loftet och myste. Eftersom det var midsommar så fylldes stugan med folk och vårt privata loft blev snabbt ganska befolkat. Vi fortsatte och kände hur lusten började tränga sig på…Eftersom det var mycket folk kunde vi ju inte bara lägga oss mitt i smeten. Vi sprang ut från stugan och började leta upp ett lämpligt ställe. Det var människor överallt, men till slut gick vi ner till bryggan där det var fridfullt. Då hörde vi min mormor ropa att vi skulle se till min syrras yngsta barn, en liten kille på fem år. Vi kände oss sexuellt frustrerade, men gick med på det. Vi gav killen en träbit och en pinne att leka med och smög sedan ner i närmsta båt och hade världens skönaste sex! Efter sexet gick vi upp och bar med oss syrrans barn tillbaka i stugan, nöjda och belåtna!

p1

SOLSTOL, SAND OCH SOLUPPGÅNG
Jag var på charterresa med en kompis, och det var vår första riktiga kväll ute. Jag har alltid gillat brittiska killar och hade spanat in en riktigt snygging hela kvällen. Jag tänkte hela tiden ”Honom SKA jag ha!”. Vi började snacka och det slutade med att vi lämnade klubben. Vi började gå åt strandhållet och helt plötsligt var vi där. Vi gjorde det på en solstol! Det var sandigt, men det var något jag troligtvis bara får uppleva en gång. Vi höll på länge och det var underbart. Efteråt låg vi stilla och bara höll om varandra. Natten gick mot sitt slut och när vi gick därifrån var det soluppgång och tidig morgon. Bland det vackraste jag sett. Vi skiljdes åt med en kram och träffades sedan varje dag, men bara som vänner. Jagg är glad att kunna skriva upp en till sexupplevelse på min ”lista”.

DET ABSOLUT PINSAMMASTE
Nu ska jag berätta om det absolut pinsammaste i sexväg som jag någonsin varit med om. Jag var 17 år och på födelsedagsfest hos en killkompis. Väl där träffade jag en kille som var ett par år äldre än jag. Vi hade aldrig träffats innan och ingen av oss var helt nykter. Vi gick in i en jätteliten stuga som stod vid tomten. Det enda som stod där inne var en säng. Vi hade sex, ganska tafatt om det ibland blir när man inte är helt nykter och med någon som man inte känner. Efter sexet somnade han. Det fanns inget täcke så jag lade en liten t-shirt över hans mest vitala delar. Jag klädde på mig och tänkte att jag måste cykla hem. Klockan var säkert fyra på morgonen. Men någon hade låst stugan från utsidan så jag kom inte ut! Där satt jag med en naken kille som snarkade något förbannat. Jag bankade på dörren och hoppades att någon som var kvar på festen skulle uppmärksamma det. Till slut hörde jag någon komma. Dörren öppnades och gissa vem som stod och lyste mig med en ficklampa rätt i ansiktet? MIN PAPPA! Han lyste med ficklampan på den nakna killen med den lilla t-shirten över snoppen och sa ”Vem fan är det?”. ”Jag vet inte”, svarade jag. Vi gick ut, åkte hem och pratade aldrig mer om saken. Så pinsamt att jag vill krypa ur skinnet så fort jag tänker på det.


VeckoRevyn Shopping

1 clique sucker clitoris purple4 broklyn vibe and rotator with rabbit silicone 8 satisfyer pro deluxe next gen ligh gold white