in

Kyss-skolan!

head
Kyss-skolan!

Finns det något härligare än en riktigt kyss? Veckorevyn.com ger dig hångeltips och 8 skäl att hångla mer!

Mer

head

Seal och Heidi Klum kysser gärna varandra.

Hångla är inte bara härligt, utan dessutom bra för både kropp och själ.Veckorevyn.com ger dig några riktigt bra skäl att hångla mycket i sommar. Så kom igen och hångla dig glad, frisk och sund!

1. Det ökar ditt självförtroende

Glöm shopping-terapi – hångla istället! Kyssar gör dig och lycklig och framför allt snygg. Nykysst och fräsch med rosigakinder och glittrig blick! Ditt självförtroende skjuter i höjden.

2. Det är bra för tänderna

tander

Hångla är bra för tänderna!

Många och långa kyssar motverkar faktiskt hål i tänderna. Salivproduktionen i våra egna munnar ökar när vi utbyter saliv med någon annan. Släng tandtråden och hångla mer!

3. Det minskar stress och ångest

Bästa sättet av befria kroppen från spänningar är att hångla. Hångla mer och du slappnar av, sänker ditt blodtryck och andas djupare. Byt ut yogan mot kyssar!

4. Det håller dig frisk

Kyssar stimulerar kroppens oxytocin och andra kemiska ämnen som hjälper till att motverka sjukdomar. När ni hånglar utbyter ni dessutom bakterier som bidrar till ökat immunförsvar. Snacka om levande bakteriekultur!

5. Det ger dig ett naturligt plut

victoria

Victoria Silvstedt borde skaffa sitt plutt igenom kyssar istället för operationer!

Glöm sprutor och skabbiga silikonoperationer. Regelbundet och aktivt kyssande ger dig en naturlig svullnad i läpparna och en rosig, fin färg. Skippa läppstiftet och liplumbern och hångla istället!

6. Det håller dig i form

Spara in på de dyra gymkorten och bli beach-fabolous med hjälp av kyssar. Beroende på intensiteten kan du bli av med två till sex kalorier i minuten. Jämför det med de elva du bränner på löpbandet och välj själv!

7. Det är bra för din hy

dita

Dita måste ha hånglat mycket.

Vetenskapliga tester har bevisat att kyssar kan förebygga och till och med bota problem-hy. Så istället för att lägga dyra pengar på tjusiga produkter – hångla mer!

8. Det kan bota (eller i alla fall minska) dina PMS-besvär

Ömma, mysiga kyssar kan faktiskt lidra dina kramper den där speciella veckan varje månad. Om inte annat får det dig helt klart att tänka på något annat.

Kändisarna om sin första kyss

charlize

”Jag var tolv. Hans namn var Nicky och han hade tandställning. Vi var på bakgården och jag bara. ’Vill du göra det, vill du göra det?’ Och sen gjorde vi det. Det var bara hemskt. Mörker, saliv och tunga.”
Charlize Theron

madonna

”Den första killen jag kysste var Ronny Howard i femman. Han hade blont hår och himmelsblå ögon. Jag skrev hans namn över hela skolgården och brukade ta av övverdelen av min skoluniform och jaga honom.”
Madonna

leonardo

”Det var det mest avskyvärda jag har varit med om i hela mitt liv. Tjejen spottade in ungefär en liter saliv i munnen på mig och när jag gick där iffrån var ajg tvungen att spotta ut det.”
Leonardo DiCaprio

Bli en kyssexpert!

Det finns knep att ta till för att få din kyssparnet att aldrig vilja sluta hångla! Vi har listat tre TURN ON:S
som garanterat kommer göra dig populär:

Små, små ord av kärlek, små, små ord av ömhet.
Komplimanger och ömma viskningar i örat gör en knäsvag.

Håll tillbaka lite, lite –  precis innan kyssen
Ett billigt trick för att få din kysspartnet att tråna lite extra efter dig.

Var mjuk.
Mjuka läppar, mjuk unga och mjuka händer som smeker i håret och nacken.

VeckoRevyn Shopping

1 clique sucker clitoris purple4 broklyn vibe and rotator with rabbit silicone 8 satisfyer pro deluxe next gen ligh gold white