in

Killpanelen

killpaneldrag
Killpanelen

Killpanelen fortsätter att uppröra och förföra. Nils berättar om sin pinsamma dejt med Blondinbella.

Mer

killpaneldrag
Veckorevyns singelpingla ställer ”BasshunterJonas Altberg, ”StorstadspojkenNils Grundberg, vår killexpert Pär Lernström och frilansjournalisten och författaren Anders Rydell mot väggen och frågar: Vilken är den bästa dejten du varit på?

Basshunter:

– Nämner inga namn, men det var för bara en månad sen. Anledningen till att den var den bästa dejten är för att vi inte hade sex.

Nils:

– Det var nog när jag och Isabella (Blondinbella, reds. anmärkning) gick på bio, en dejt som började katastrofalt. Det var precis i början och jag var hypernervös. Folk stirrade och det var jättevarmt. Eftersom det var halvkallt ute hade jag ulltröja på mig. Inne i salongen började jag svettas jättemycket, även i ansiktet, som jag försökte torka bort. Till slut var jag tvungen att gå ut, mitt i filmen. Jag ringde en kompis och frågade vad jag skulle göra. ”Tänk på något annat”, sa han. Lite hemskt, men jag drog till att en kompis krockat i en bilolycka, när jag kom tillbaka, jag var desperat! Allt redde ut sig, jag lugnade mig, svetten lade sig och det blev jättemysigt. Sedan kysstes vi innan vi skiljes åt.

Pär:

– Jag var med min flickvän i New York i vintras då firade vi vår treårsdag högs upp i en skyskrapa. Vi drack lite för mycket champange, skrattade åt interna skämt, och kysstes på en terass med hela stans vy som utsikt. Underbart.

Anders:

– Jag är egentligen ingen dejtperson. Jag är för otålig. Men var på en fantastisk dejt nyligen då jag delade en stor skaldjursplateau med min nuvarande flickvän på Gondolen.

Nästa vecka: Vad är det taskigaste en tjej någonsin gjort mot dig?

Hur ser din drömdejt ut? Kommentera!


VeckoRevyn Shopping

1 clique sucker clitoris purple4 broklyn vibe and rotator with rabbit silicone 8 satisfyer pro deluxe next gen ligh gold white