in

Killpanelen diskuterar: Hur behåller man gnistan?

killpanelen700

Fjärilarna i magen försvinner med tiden och dejter byts mot vardag. Hur behåller man gnistan? VR:s killpanel diskuterar.

Mer

VR’s killpanel består av:

Cimon Lundberg
VR:s singelkrönikör Cimon, 21, beskriver sig själv som snygg och omtänksam och han trivs lika bra på röda mattan som ute i skogen.

Chris Sörman
Singelkillen Chris, 26, kan titulera sig snowboardproffs. Han har naturliga lockar i håret och tycker att självsäkerhet och humor är viktiga egenskaper hos sin partner.

Jakob Andersson
Jakob, 20, är singeln som attraheras av ett snyggt yttre. Han drömmer om ett liv i New York och bloggar på Veckorevyn.com.

Anton D’Niice
Anton, 26,  älskar att ”skeda” sin flickvän när han ska sova och på dagarna arbetar han som program-ledare på NRJ

Killar, vad gör ni om gnistan försvunnit i ett förhållande?
Cimon: Jag tycker man ska fundera på varför man blev attraherad av sin partner. Gå tillbaka till ruta ett, träffas som om det vore er första dejt och flörta.
Anton: Ja, men fundera först över om det över huvud taget är intressant att få tillbaka gnistan. I många fall är gnistan död sen länge och så stannar vi hos varandra för att man helt enkelt inte vill bli singel.
Jakob: Viktigt är att låta båda ha sin egen tid, tid till vänner och intressen. Tid till att faktiskt få sakna sin partner. Att ”sitta ihop” kommer att köra slut på kärleken.
Chris: Du kan också göra något för din partner, har du börjat göra romantiska saker, gör förhoppningsvis din partner det för dig med. Och efter ett tag kanske ni har byggt upp gnistan igen.
Cimon: Jag håller med, men jag tror att tjejer är rädda för att ta de initiativen. Det är viktigt att tjejer i ett förhållande tar för sig. 
Chris: Det är jävligt sexigt av tjejen att säga vad hon vill.

Hur viktig är gnistan?
Cimon: Det är det som skiljer ett vänskapsförhållande från ett kärleksförhållande. Gnistan ska finnas där så att man ska kunna bli attraherade av varandra.
Jakob: Instämmer! Gnistan är det viktigaste. Finns den inte där, finns nog ingen kärlek.
Chris: Gnistan är enormt viktig, men av egen erfarenhet vet jag att det kan vara bra att lära känna någon och låta gnistan växa fram. För jag har tidigare gått in i förhållanden för fort och jag lärde inte känna personen på samma sätt. Det är bra att bli vänner först.
Så Chris, du menar att gnistan kan komma senare?
Chris: Det vet jag att den kan. Det är bättre om den växer fram!
Ni andra då, kan gnistan växa fram?
Anton: Ja, det har jag bevis på! Jag har känt min tjej sen vi var fem år gamla och jag har krigat för henne väldigt länge, men hon ville bara att vi skulle vara kompisar. Sen kom vi till en punkt då jag var så kär i henne att jag inte kunde vara bara kompis med henne. Vi var ifrån varandra i tre månader, sen träffades vi igen och har suttit ihop sen dess. Där har gnistan växt fram hos henne!
Jakob: En sorts gnista bör nog finnas redan från början, men att gnistan också blir starkare med tiden stämmer väldigt bra. Att lära känna personen ifråga är ju en stor del i ett förhållande, och i takt med att man hittar fler sidor hos varandra blir nog gnistan förhoppningsvis starkare!
Cimon: Jag har aldrig gått in i ett förhållande på det sättet. Gnistan ska komma direkt.
Anton: Fast du blir mer hängiven till förhållandet om du har fått jobba för det. Då vill man ju inte släppa taget!
Cimon: Ja, men då är ju ett konkret tips – om gnistan är borta – att gå tillbaka till den tiden då man kämpade för att få ett förhållande. Vad det var man kämpade för?

… Killpanelen diskuterar vidare i nya numret (som du hittar i butik nu!). Spring och köp!

Ta även chansen och ställ en fråga till vår eminenta killpanel. Kommentera direkt så kanske det blir just din fråga som diskuteras i ett kommande nummer.


VeckoRevyn Shopping

1 clique sucker clitoris purple4 broklyn vibe and rotator with rabbit silicone 8 satisfyer pro deluxe next gen ligh gold white