in

Kändiskillarna avslöjar sina mest pinsamma sexminnen

”Kreativa” fejkade orgasmer, fans i sänghalmen och hår som börjar att brinna. Några modiga kändiskillar delar med sig av sina absolut mest piniga sexminnen.  

Mer

Foto: Daniel Rönnbäck och Magnus Bergqvist Pär Lernström, 31, programledare:

”Hotellstäderskan såg allt”

”Jag och min dåvarande tjej skulle ha en mysig natt på hotell tillsammans. Det första vi gjorde när vi kom in på hotellrummet var att slänga av oss alla kläder. Vi bodde högst upp i hotellet så vi hade en helt fantastisk utsikt och ställde oss vid fönstret för njuta av utsikten och för att ja – ni vet… (Vi var så högt upp att ingen kunde se oss.) Det vi dock inte märkte var att det var fönster även på sidan av rummet. Dessa delades med hotellrummet bredvid och där – taaadaaa – stod en skräckslagen städerska och tog del av vår live-sexshow. När vi fick syn på henne uppstod nån typ av panik: vi skrek båda två rätt ut och sprang in och gömde oss på badrummet. Efter denna händelse så har jag lärt mig att gardiner ju faktiskt är en ganska bra uppfinning.” Chris Sörman, 26, snowboardproffs:

”Hon kom på att jag fejkade”

”Jag och några kompisar hade grillat, druckit öl och slagit golfbollar ut i Vättern tillsammans. En av tjejerna som var med hade jag varit intresserad av en längre tid. Under kvällen hade vi flörtat med varandra så när brasan började att slockna och myggen knackade på tog vi följe hem tillsammans. När vi kom hem till mig tog det inte många minuter förrän vi låg där hud mot hud – helt tagna av varandra. Jag var skakig i kroppen, jag var så attraherad av henne. Vi hade sex och efter ett tag kände jag att det var dags att komma. Jag försökte, men det gick inte, Försökte igen, men utan resultat. Vad skulle hon tro om hon inte kunde få mig att komma?  Jag bad henne lägga sig på mage. Vi fortsatte att ha sex och jag drog mig ur, andades lite högre och sa ’oh my god’ samtidigt som jag spottade saliv i hennes svank. Sen la jag mig bredvid henne och torkade av henne med min t-shirt… Vi låg och pratade en stund, och när det var dags att sova sa hon helt plötsligt ’imorgon kan du få komma på riktigt om du vill’. Sen började hon gapskratta. Min lilla ’kupp’ hade inte gått hem. Visst blev jag generad, men vi skrattade oss till sömns den natten. Vi känner varandra fortfarande och får oss fortfarande ett gott skratt ibland när vi tänker tillbaka på vår natt tillsammans.” Petter Jansson, 26, VR-bloggare:

”Vi blev påkomna i bilen”

”Det första som dyker upp när jag tänker på ett pinsamt sexminne var när jag skulle checka av ’ligga i bil’ på min lista. Jag hade nyss fyllt 18 år och mitt körkort var införskaffat. Jag och min dåvarande KK, ja tjejen jag hade regelbundet sex med, bestämde oss för att åka iväg med bilen och få det gjort. Fantasilösa som vi var så åkte vi till en parkering som ligger vid en sporthall nära min lägenhet. Vi satte igång direkt, det fanns ingen tid att förlora. Efter ungefär 10 minuter ställer sig två bilar i närheten på parkeringen. Vi kollar på varandra, men fortsätter att ha sex. Men när det kör upp en buss full med hockeyspelare en minut senare, då flög byxorna på snabbare än blixten, och det var gasen i botten därifrån så fort det bara gick.” Hugo Rosas, 22, bloggare:

”Min misslyckade rymning”

”För två år sen dejtade jag en tjej och vi skulle tillsammans hem till en kompis på hennes studentmottagning. Efter några glas vin bestämde vi oss för att gå in på toaletten på övervåningen och ha sex. Det var massor med folk på festen, så vi visste egentligen att det var en ganska dum idé. Precis innan vi var klara började det banka på dörren. Vi hörde att det samlades folk utanför så jag kom på den smarta idéen att hoppa ut genom fönstret. Problemet var bara att jag snubblade när jag skulle klättra ut så jag rullade längs med taket och föll rakt ner på altanen som var full av gäster. Där låg jag med knullrufs och öppen skjorta och min förklaring var att jag jobbade som plattsättare och ville se hur de hade fixat sitt tak, haha.” omslag24 orange Psst! I nya numret av VeckoRevyn hittar du fler kändiskillar som bjuder på sina mest pinsamma sexminnen. Missa inte att du får ett bronzingpuder på köpet! Passa på att köpa nya VeckoRevyn redan idag.

VeckoRevyn Shopping

1 clique sucker clitoris purple4 broklyn vibe and rotator with rabbit silicone 8 satisfyer pro deluxe next gen ligh gold white