in

I nya numret: Så har vi sex!

kaninheader
I nya numret: Så har vi sex!

VeckoRevyn har träffat fem läsare som alla älskar att ligga som kaniner. Här får du ta del av en av deras sexberättelser.

Mer

kaninheader

”Vi hade sex sju gånger på tre dagar”

Jonna, 19:

”Båstad är en riktig sommarstad och under tennisveckan hade jag och mina singelkompisar bokat in några lediga dagar med sol och bad. Jag var tyvärr rätt svältfödd på killar, romanser och sex den sommaren så jag såg verkligen fram emot alla snygga killar, och inte minst kändisar, som brukar samlas på västkusten denna vecka. Under bilresan dit drömde vi allihopa om vilka sorts killar vi skulle träffa under helgen.
Vi hade hyrt en del av ett hus mitt i stan och efter middagen blandade vi ihop varsin härlig sommardrink och klämde ihop oss på verandan. I huset bredvid spelades hög musik och strandklädda killar och tjejer gick ut och in. Efter en stund dök det upp tre killar därifrån och undrade om vi ville komma över till dem. Direkt spanade jag in en av killarna och efter bara tjugo minuters flörtande smög han och jag iväg och tog en promenad längs stranden. Vi stannade till och började hångla och jag tog med mig honom bakom några buskar där vi slet av varandra det allra nödvändigaste. Precis när vi kommit igång hördes stön från andra sidan busken. Vi började skratta och sprang halvnakna tillbaka till festen. Morgonen därpå hade jag fått ett långt och detaljerat sms från killen ifråga där det stod exakt vad han ville göra med mig nästa gång vi sågs. Vi bestämde oss för att inte göra plågan onödigt lång och sa att vi skulle ses på en av de stora klubbarna. Jag skippade faktiskt trosorna den kvällen, och inledde med att viskande avslöja det så fort jag fått tag i honom. Han tog min hand och tog med mig in på en av toaletterna där vi gjorde allt det vi sms:at om tidigare under dagen. Tyvärr fick vi avsluta lite knäppt då en vakt knackade på dörren och bad oss komma ut.

Under våra tre dagar i Båstad hann jag och denna kille, som jag bara visste förnamnet på, ha sex sju gånger, och det var lika hett och spännande varje gång. Det var aldrig snack om att byta nummer eller att ses något mer, vi var båda helt överens om att det var ett one night stand, eller one weekend stand kanske man skulle kunna kalla det, haha. Det här är ett av mina bästa sexminnen, kravlöst sex med en mer eller mindre främmande kille kan verkligen vara helt underbart!”
 

omslag9liten

Psst! I VeckoRevyn som finns ute i butik nu kan du läsa fyra sexhistorier till. Du hittar även en romantisk reseguide till sommarens bästa charterställen, en härlig blonderingsskola och mycket mycket mer. Skynda dig att köpa nya VeckoRevyn redan idag!


VeckoRevyn Shopping

1 clique sucker clitoris purple4 broklyn vibe and rotator with rabbit silicone 8 satisfyer pro deluxe next gen ligh gold white