in

Hormoner – hur funkar det?

Hormoner – hur funkar det?

P-piller är idag en självklarhet för många, men hur naturligt är det egentligen att tillsätta hormoner? Preventivmedel.nu har svaren….

Mer



Nyhet! Missa inte Horoskoppodden, där vi berättar för Sveriges härligaste profiler vilka de egentligen är med hjälp av astrologi! Lyssna på senaste avsnittet och prenumerera här: Lyssna på fler avsnitt här!

Preventivmedel är självklart nu för tiden. Men, hur skyddade vi oss innan preventivmedlet fanns? En rekommendation till alla tjejer löd: ”Håll andan och luta kroppen bakåt så att mannens säd inte kommer för långt upp i vagina. Gör direkt därefter knäböjningar och framkalla nysningar. Tvätta sedan noggrant ur din vagina och drick kallt vatten”. Som du förstår var rådet ineffektivt.

P-metoderna idag är inte lika ansträngande. Men frågan som många ställer sig är: hur naturligt är det egentligen att tillsätta hormoner? Läs vidare här!

Detta är en artikel framtagen av VeckoRevyn i samarbete med Preventivmedel.nu.


VeckoRevyn Shopping

1 clique sucker clitoris purple4 broklyn vibe and rotator with rabbit silicone 8 satisfyer pro deluxe next gen ligh gold white