in

Nu kommer dejtingappen Hinge till Sverige

Hinge Sverige

Finns det plats för fler dejtingappar? Tydligen! Nu lanseras Hinge i Sverige. Mer

I ett pressmeddelande skriver företaget bakom Hinge att dejtingappen är gjord för att raderas, och att den har en massa smarta funktioner som gör det möjligt för användare att spendera mindre tid på appen och mer tid på att dejta. Perfekt för dig som är trött på att chatta alldeles för länge innan du faktiskt träffar den du matchat med! Sedan Hinge äntrade dejtingmarknaden har den blivit poppis i bland annat Storbritannien, Australien och USA.

– Jag är glad över att äntligen introducera Hinge i Sverige för att hjälpa svenskar gå på fantastiska första dejter. I dag är singlar ofta så fokuserade på att skicka “likes” och snabbt titta igenom flera dejtingprofiler att de missar att bygga meningsfulla kontakter och hitta relationer. Hinge vill ändra på det. Vi tror på vårt mantra – designed to be deleted – och vårt mål är att hjälpa svenskar att hitta kärleken och de radera appen så fort som möjligt, säger Justin McLeod, VD och grundare av Hinge, i ett pressmeddelande.

Appen har flera olika funktioner som ska förenkla dejtandet (mer om dessa längre ner i artikeln!) och Hinge var även den första stora dejtingappen att introducera röstmeddelanden. Hinge är också den enda dejtingappen som följer upp hur dejterna har gått, genom att göra undersökningar med användare som matchat och dejtat via deras plattform.

När kommer Hinge till Sverige?

Den 14 november lanseras Hinge i Sverige.

Hinge app

Hinge vs Tinder – vilken är bäst?

Tinder har dominerat marknaden ett bra tag och är utan tvekan den mest populära dejtingappen där ute. Hinge skiljer sig från Tinder på så sätt att profilerna är mer detaljerade och heltäckande. För att få ha en profil på Hinge ombeds du svara på tre frågor som alla är utformade för att säga något om din personlighet. Tanken är att dessa frågor ska fungera som enkla isbrytare för potentiella matchningar. Så om du tycker det är svårt att starta en konversation på dejtingappar är det här definitivt ett användbart verktyg! Även Tinder har liknande funktioner, där du kan svara på frågor för att visa mer av din personlighet direkt.

Här är frågorna som leder till flest konversationer i Sverige:

Hinge har undersökt den svenska marknaden, och hittat två frågor som leder till flest konversationen. Här är de bästa isbrytarna:

  • ”Mina enkla nöjen…”
  • ”Jag är galen i…”
Hinge vs Tinder

Så jobbar Hinge med inkludering

Förutom att singlar kan dela sina dejtingintentioner, alltså att direkt berätta om man söker efter något seriöst eller bara någon att ha kul med för stunden, kan man även beskriva sig själv genom alternativ för pronomen, sexuell läggning och mer än 50 könsalternativ.

Var hittar jag deras app?

Du hittar Hinge i App Store, Google Play och liknande.


VeckoRevyn Shopping

1 clique sucker clitoris purple4 broklyn vibe and rotator with rabbit silicone 8 satisfyer pro deluxe next gen ligh gold white