in

Hetare sexliv på 14 dagar!

VeckoRevyn bjuder på heta tips för hetare sexliv...

Har du och din partner fastnat i trista liggrutiner? Då är det dags för ett sexigt boot camp! VR:s sexexpert Hannah Arnhög har designat det ultimata 14-dagars-schemat.

Mer

Vecka 1

Första veckan handlar om att bygga upp en lust, en åtrå, helt enkelt ohämmad kåthet som kanske funnits där en gång, men nu dalat och näst intill försvunnit. Det händer de flesta par. Då gäller det att fiska fram kåtheten med hjälp av olika verktyg och knep. Det är lätt att lågprioritera sex i vardagen, men väldigt härligt att göra det motsatta…


MÅNDAG


Tänk sex, sex, sex!


Dagen ska du ägna åt att tänka. På bra, härligt sprakande sex. Sex som du haft, som du vill ha, som du ska ha. Varje gång du kommer på dig själv med att inte tänka på sex är det bara att ta kontroll över dina tankar och vandra in på sexspåret igen. Målet är att du ska egga dig själv och komma in i ett sinnestillstånd där ditt fokus ligger på sex – INTE att ha sex, vare sig med dig själv eller någon annan, det är strängt förbjudet.

TISDAG


Skicka snuskiga sms


I dag ska du få in din partner i samma sexbubbla som du själv befinner dig i. Skicka ett sexigt sms på förmiddagen, och håll inte tillbaka här. Exempelvis ”sitter på jobbet och tänker bara på din hårda kuk, galet våt gör det mig…” kan funka. Det är inte bara din kille som kommer insjukna av kåthet, utan även du – enbart av spänningen. Följ upp med ytterligare några mess under dagen, men – fortfarande inget sex.

ONSDAG


Skicka heta bilder


Sms skickade vi igår, nu är det dags att ta det till nästa tekniska nivå och börja blanda in bilder i det hela. Gå gärna iväg på jobbet och knäpp en bild på toa, så att din partner verkligen fattar att det är här och nu. Om du knäpper ditt ansikte, bröst, muttan eller något annat är helt upp till dig, men se till att du får ett likvärdigt mms tillbaka förvarje bild. Rätt ska vara rätt! Och neeej, inget sex idag heller…

TORSDAG


Ge efter – själv!


I dag får du ha sex! Jajamensan, gå loss nu! Hett och svettigt kommer det vara att äntligen få gå till mötes den kåthet som du byggt upp under veckan. Men… du får BARA ha sex med dig själv. Ingen partner får vara inblandad. Samla alla tankar, bilder och intryck från veckan och bjud dig själv på en riktigt härlig åktur. Det är du värd.

FREDAG


Så nära, så nära


Dags för fredagsmys! Smörj, raka eller gör vad det nu må vara som får dig att känna dig som en sexbomb, sätt på lite musik och kryp ner i badet, lägg dig på sängen eller sätt dig nonchalant på bordskanten. Så kan han hitta dig när han kommer hem. Kåtheten kommer vara total, men det ska fortfarande inte liggas. Däremot får ni göra precis ALLT förutom det. Och dra ut på det så länge som möjligt.

LÖRDAG


Kör på och ligg!


Gårdagens eskapader kommer ge er mersmak. Munnarna och annar kommer vattnas från start idag, så egentligen behöver ni inte jobba så mycket mer på det under dagen. Gör i stället annat, gå på fotboll, fika med polarna… för ikväll mina vänner är ni fria att ligga med varandra. Förslag på upplägg är överflödigt då ni kommer flyga på varandra så fort ni kommer innanför dörren.


SÖNDAG

Imma igen fönstren


Näpp, i dag är det bara ett enda stort kryss i kalendern. Inget får planeras in, inte det minsta. För i dag ligger ni i sängen och ömsom gosar ömsom har sex. Ni får gå upp och göra mackor och eventuellt kolla en film. Men för övrigt ligger ni. Blir det imma på fönstren, ja då har ni lyckats fint.

Vecka 2

Ni har haft en intensiv vecka och nu gäller det att inte tappa nytändningen den medförde. Vecka två handlar om att samla tankar, reflektera, komma till insikt och njuta fullt av det ni vet att ni gillar – och både kunna vara exprimentell och ta det lugnt och chilla. Det är från och med nu detta 14-dagars sexuella himmelrike kan bli er vardag. Halleluja!

MÅNDAG

Vila och prata med varandra


I dag tar ni en välbehövlig paus och vilar kroppen och tänker tillbaka på veckan som gick. När blev du som kåtast? Vad kan du tänka dig att fortsätta med? Hur fick hela ”exprimentet” dig att känna? Snacka om det över middag, fast på en neutral avslappnad nivå snarare än porrig och sexig. Ni kommer att komma fram till mycket.

TISDAG


Sms på ny nivå


Nu när ni båda reflekterat över er egen lust, är det dags att spinna vidare på sms:andet – men vi tar det till en ny nivå. Nu ska du nämligen sätta ord på en fantasi du har, eller något du alldig velat göra med din partner men aldig föreslagit. Låt fingrarna flöda över knapparna. Kom ihåg att ladda sms:et med positivt betingade ord, som till exempel ”Jag vill ha sex med dig på köksbordet” snarare än att ”Jag är trött på att alltid ha sex i sängen”.

ONSDAG


Förverkliga er fantasi


Den här veckan finns ingen anledning att hålla igen. Om gårdagens messande resulterade i att ni båda tände till på att ligga mer varandra under köksbordet ned en dildo – sväng förbi en sexshop, kryp under och kör! Kom ihåg att INGET är pinsamt och om det blir fumligt eller fel är det bara att garva åt det.

TORSDAG


Skvallra till kompisarna!


Låt oss ta en till paus den här veckan. Idag får bli dagen då du träffar dina tjejkompisar och (så klart) berättar om detta fantastiska sexprojekt ni pysslat med i snart två veckor. Berätta allt så detaljerat som möjligt!

FREDAG


Bli varandras ragg


Fredag igen! Hotta till saker och ting genom att fixa er på varsitt håll, gör i ordning dig som för en helkväll med din bästa outfit och look. Gå sedan ut på stan och ta en drink med tjejkompisarna och smyg-sms:a lite under tiden. Sedan möts ni upp, suger in hur läcker den andra är bland folk, tar ett glas i baren eller åker hem och ligger med en helt ny attraktion…

LÖRDAG


Avslappnat bakissex


I dag får ni bara ha morgonsex. Fortsätt liksom det heta ni påbörjade i går med att ha soft och lugnt bakissex innan ni går upp och gör något vettigt av dagen. Sex dagen efter en utekväll kan ofta vara mer avslappnat, då får ni lite trötta och egentligen bara vill komma till klimax så snabbt som möjligt. Megalångt förspel är alltså inte alltid nödvändigt.

SÖNDAG


Lyxa till det ordentligt


Två veckor har gått och ni har förhoppningsvis knullat som aldrig förr! Kom ihåg de här veckorna varje gång ni känner att sexlivet faller i träfa och återupptäck er kåthet. Och fira nu i kväll med ett långt skumbad/dusch med massage och en massa hångel. Vad det sedan leder till, det känner ni av själva. Men ingen blir förvånad om det blir ligga av även ikväll.

VeckoRevyn Shopping

1 clique sucker clitoris purple4 broklyn vibe and rotator with rabbit silicone 8 satisfyer pro deluxe next gen ligh gold white