in

Här hittar du singelkillarna i sommar!

bild 22
Här hittar du singelkillarna i sommar!

Singel i sommar? Grattis, sommaren är helt klart högsäsong för flirt och dejting. VeckoRevyn listar vart du mest sannolikt hittar singelkillarna under semestern…

Mer

singel

5. Fotbollsplanen

Okej, vem kan låta bli att vila ögonen på en vältränad fotbollshunk in action? Dessa killar hittar du, såklart, på fotbollsplanen. Passa på att söka ögonkontakt med snyggingen när han sitter på bänken.
Vad kan gå snett? Det är bara att inse att vissa killar gillar fotboll lite, lite mer än de gillar tjejer. I alla fall när det är fotboll på gång. Och dessa killar kommer självklart inte ägna dig en blick från bänken, då han har fullt upp med att heja på lagkamraterna.

4. Bröllopet

Kärleksstämningen måste ju ändå få kallaste killen någorlunda känslosam. Sikta in dig på en glad och trevlig typ och håll tummarna för att ni blir placerade brevid varandra på bröllopsmiddagen. Annars bara att ragga loss på bröllopsfesten!
Vad kan gå snett? Bröllopsraggning räknas som något av ett wild card. Antingen fungerar kärleksfesten för en metropol för brudparets singelkompisar – eller så är det bara gifta par som dyker upp.

3. Midsommarfesten

Fest- och sommarstämning i ett. Här är det lätt att ta reda på om gästerna är singlar eller inte, det gäller helt enkelt att välja rätt midsommarfest! Intim midsommarfest med några vänner och deras pojkvänner? Iskallt på singeljaktsskalan. Stort ståhej med vänner, bekanta och kompisars kompisar från både här och var? Go, go, go!
Vad kan gå snett? Snälla. Ta det lugnt med alkoholen. Killar som raggar stenhårt på jättefulla tjejer vill vi inte ens veta av.

2. Festivalen

Flera dagar av fest och musik. Okej för att killarna är något skitiga och slitna, men det är nog du också. Det är ju festival! Mys på konserter, ha campingfest tillsammans och ägna dötiden åt att lära känna varandra. Eftersom festivalen pågår under flera dagar har ni en utmärkt chans att lära känna varandra lite bättre.
Vad kan gå fel? Se punkt 3.

1. Stranden

Beachvolleyboll, glasskiosker, och ”oj, nu råkade han sikta en badboll mot oss!”. Behöver vi säga något mer? Bara att styra siktet mot närmsta killgäng!
Vad kan gå snett? Inte mycket. Håll dig borta från vattnet om du inte kan simma. Och se till att bikinin sitter på ordentligt.


VeckoRevyn Shopping

1 clique sucker clitoris purple4 broklyn vibe and rotator with rabbit silicone 8 satisfyer pro deluxe next gen ligh gold white