in

Har du killproblem? –VR:s killexpert kan hjälpa dig!

fragapar1
Har du killproblem? –VR:s killexpert kan hjälpa dig!

Ljuger pojkvännen? Är spanet intresserad? Varför är killar så oromantiska? I varje nummer av VeckoRevyn kan du fråga experten Pär Lernström om killar och relationer.

Mer

par

Pär Lernström svarar på dina frågor i varje nummer av VeckoRevyn!

Berätta lite om dig själv.
– Jag heter Pär, är 29 år och jobbar som programledare. Jag bor i Stockholm och har en hund och en sambo.

Hur blir man killexpert?
– Det är en fördel om man har gjort en hel del egna misstag och tagit lärdom av dem.

Vilken är den vanligaste frågan du får?
– ”Är han intresserad?” är nog den vanligaste frågan. De svåraste frågorna jag får kommer från tjejer som är olyckligt kära eller lever i ett destruktivt förhållande.

Svarar du alltid utifrån egna erfarenheter?
– Jag utgår alltid från mig själv, sen går jag vidare och kolla på killar som fenomen och mina erfarenheter utifrån det.

Hur personlig är du i dina svar?
– Ibland är jag väldigt personlig, men det är inte ett medvetet val från min sida. Det beror oftast på att jag utgår från min egen situation.

Vem pratar du med om dina problem?
–  Jag pratar oftast med min sambo, både om våra problem och mina egna. Men ibland behöver man ju prata med någon annan och då har jag två bra kompisar som jag verkligen kan prata om allt med. Det är viktigt att någon i sin närhet som man verkligen vågar blotta sig för.

Tänker verkligen killar och tjejer så olika?

– Jag tror inte att vi tänker så olika, men vi agerar olika och använder oss av olika metoder. I förhållanden och relationer är det oftast kommunikationen som är problemet. Många mejl jag får in handlar om att tjejen inte vågar ta upp ett problem med sin kille. Oftast är det ingen stor grej egentligen, det handlar bara om att sätta ord på sina tankar. 

Så hur ska jag göra för att ställa en fråga till dig?
– Mejla din fråga till [email protected]. Sammafatta gärna problemet och skriv ner den brinnande punkten.

fragapar2
fragapar3

VeckoRevyn Shopping

1 clique sucker clitoris purple4 broklyn vibe and rotator with rabbit silicone 8 satisfyer pro deluxe next gen ligh gold white