in

Hans mörka hemligheter

head
Hans mörka hemligheter

Veckorevyn.com ger dig 10 saker din pojkvän absolut inte vill att du ska veta!

Mer

1. Att han egentligen hellre ville ligga med din kompis

Ja, du är den enda för honom och det är klart hans svar är: ”Äsch. Hon? Antar att killar kan tycka hon är sexig”, när du frågar om din kompis. Nu vet du i alla fall varför din pojkvän råkar stå i duschen när din  kompis kommer över och sen spenderar 20 minuter på att springa runt henne i en pytteliten handduk för att leta efter sin ”mobilladdare”.

2. Att han tycker att våld är riktigt läskigt

Han övar helikoptersparkar med sin polare ”Bengan” och grymtar ”Sårurå? Fattaru? Coool!” Och hans favoritsamtalsämne är hur man ”tar ner” någon med kniv. Egentligen ogillar han folk med vapen, som höjer rösten, som slåss och till och med sprutor.  Givetvis dör han hellre än att erkänna det för dig. På ett icke-våldsamt sätt förstås.

3. Exakt hur mycket tv-spel han spelade helgen när du var bortrest

Det spelar ingen roll om du får veta det exakta timantalet. Du kommer ändå inte att tro det. När din kille listar saker som ” Hängde med grabbarna” eller ”passade på att hälsa på morsan” som aktiviteter under din fråvaro, så vet du att han egentligen snart kommer underteckan sina e-mail med ”Dungeon Master”.

4. De sexuella fantasierna han har om sin frisörska

Jamen, kom igen! Allt lutande över honom och han känner hennes parfym och hennes bröst mot sin axel. Det spelar ingen roll om hon är 52 år, har lila hår och ser ut som Peter Harrysson. Hon är det närmsate han kommit fysisk  kontakt med en annan kvinna sen ni blev tillsammans.

5. Att han inte har en jävla aning om vad en förgasare är

Det största problemet för män i vår generation är att farsorna kan allt. Skattefuska, knyta fiskeflugor och betygsätta vin. Och dessutom kan de redogöra för varenda komponent innanför motorhuven. För din kille däremot är en bils inre liv ett lika stort mysterium som meningen med livet. Han och hans polare nickar i samförstånd när de snackar hästkrafter och bromsskivor, men egentligen har de ingen aning om vad de talar om.

bild2

Hade Jude för många hemligheter för Sienna?

6. Hans rädsla för clowner

Stephen Kings Det. Du kommer förmodligen inte ihåg den. Alla killar hävdade att de inte var rädda för någon töntig skräckfilm, medan tjejerna stängde av när de förstod att den är filmen skulle förstöra dem för livet. Nu har du anledningen till att din pojkvän kallsvettas varenda gång han ser en unge med ballong.

7. Att han inte alls har några homosexuella vänner

Favoritalibit för att förklara att han inte alls har homofobi. Det är lögn, han känner ingen som är gay. Det närmaste ha kommit var när han var full och en kille i skinnbrallor kom och frågade om han hade en tändare. Men alla män har homobofobi. Till och med bögar är rädda för andra bögar, annars hade de väl aldrig väntat med att komma ut tills de var 22 år, trots att ”de alltid har vetat”. Ingen kille vill 2008 framstå som inskränkt och fördomsfull.

8. Sanningen om hans tidigare erövringar

Medan skelleten i din garderob förmodligen var personliga tränare på hotellet på Kreta, är hans snarare en engelsk tjej med tresiffrigt BMI som drack whiskey direkt ur flaskan och tyckte att ladyshave var för brudar. Ingenting gör en kille så självsäker som en svartsjuk flickvän, men du kan lite på att den där Ashley inte är något hot.

9. Vad han egentligen gör när han jobbar över

När din kille stannar kvar på kontoret gör han det egentligen för att chefen ska se hur flitigt han jobbar och ge honom löneförhöjning. Inte för att han har så mycket att göra. Medan du oroar dig för att han leker nakenindian med hon den snygga på ekonomiavdelningen lufsar han egentligen runt och äter ur folks gamla matlådor. Inte otrogen, inte ett under av produktivitet. Bara man.

10. Att han gråter när han lyssnar på Jewel

Det kan vara den återhållsamma gitarren eller det där tomrummet i känslorna som hon smeker i Absence of fear. Det är ju precis så där det känns att bli sviken, som när han inte blev uttagen till förstalaget i Gothia cup. Om Jewel visste vilken djup relation din pojkvän hade med henne skulle hon ansökt om besöksförbud. Men det vet hon inte och inte du heller. För Pieces of love har han gömt ännu mer omsorgsfullt i sin dator än sin porr.


VeckoRevyn Shopping

1 clique sucker clitoris purple4 broklyn vibe and rotator with rabbit silicone 8 satisfyer pro deluxe next gen ligh gold white