in

Gör dina egna sexleksaker

mobilkondom
Gör dina egna sexleksaker

Sexleksaker behöver inte kosta skjortan. Gör dem själv istället!

Mer

bild 45 Dildo, bye, bye, bye…
Dildo för 900 spänn? Glöm det. Med lite fantasi och pyssel kan du faktiskt tillverka dem själv. Här är några tips ur den nya boken ”Tillverka dina egna sexleksaker”!

Vegetarisk dildo

morot
DU BEHÖVER: Morot, kniv och kondom. GÖR SÅ HÄR: Skala din nya, hårda och lättjobbade trotjänare och plocka fram dina gamla träslöjdskills och ta ett fast tag om kniven. Räffla/skulptera den smalare änden på din matnyttige kompis som lätt spöar de klassiska gurkorna och bananerna. Trä på en kondom och stoppa i dig grönsaken.

Mobilvibrator

mobilkondom
DU BEHÖVER: Mobiltelefon med vibrator, fast telefon/ytterligare en mobiltelefon/partner/vän och kondom. GÖR SÅ HÄR: Klä telefonen med en kondom. Förslag 1: Ställ in mobilen på att vibrera vid ”väckning”, förslagsvis en gång i minuten. Förslag 2: Ställ in ringsignalen på vibration och ring till din mobiltelefon från en annan telefon. Återuppringningsfunktionen eller en ringande partner/kompis är en fantastisk hjälp.

Kärlekskulor

morot2
DU BEHÖVER: Sex hobbybutikinköpta kulor (ca 1,5 cm) av trä, keramik eller plast med hål för snöre, 30 cm tråd och glidmedel. GÖR SÅ HÄR: Trä snöret genom en kula. Knyt på båda sidorna och mata på nästa kula ett par centimeter från den förra. Upprepa. När du kommer till sista kulan måste du spara en bit snöre för att hålla i medan du leker. För du vill väl inte hänga hos farbror doktorn? För in kulorna en och en eller dra bandet fram och tillbaka i den nedre regionen.  

Ballongen

morot3
DU BEHÖVER: Ballong och vatten. GÖR SÅ HÄR: Fyll en normalstor ballong med varmt vatten och knyt ihop den. Smörj in ballongen med vattenbaserat glidmedel. Gnugga knytet mot hela härligheten.

Har du andra tips? Kommentera!


VeckoRevyn Shopping

1 clique sucker clitoris purple4 broklyn vibe and rotator with rabbit silicone 8 satisfyer pro deluxe next gen ligh gold white