in

Förverkliga din heta drömmar

Så förverkligar du dina sexigaste drömmar...

Alla drömmer vi – även om sex. Men vad betyder egentligen drömmarna? Och framför allt: Hur ska vi förverkliga dem? VR’s Hannah Arnhög vet!

Mer

Din sexdröm handlar om…

 

 

… att du ligger med din kompis partner

 

Vad betyder den?
Troligen finns det en dominant man i ditt liv som du känner dig underlägsen just nu. Kanske är du också osäker på ditt yttre, ditt förhållande ler din förmåga att binda dig.

Så gör du drömmen till riktigt (bra) sex!
Prova att få sex med din partner att kännas lite ”risky”. Kanske genom att klä av dig och släcka lamporna innan han hinner reagera. Hyscha honom om han försöker prata och styr honom i mörkret. När ni är klara – tänd lampan. Påklädd, som om sexet aldrig hänt.

… att du har gruppsex

 

Vad betyder den?
Det kan vara så att du är förvirrad över vilken riktning du ska ta i livet. Hur kände du dig i drömmen? Kände du dig upphetsad kan det vara så att är medveten om den påverkan du har på andra och att du vill utnyttja den.

Så gör du drömmen till riktigt (bra) sex!
Om du ligger ner och blundar, medan han står på knä vid ditt huvud och kysser dig samtigigt som han sträcker sig ner och stimulerar din klitoris – ja, då kan det med lite god vilja kännas som om ni är fler ’n två…

… att du ligger med en vrålsnygg kändis.

 

Vad betyder den?
Förmodligen strävar du efter att ha en partner som har de egenskaper personen i din dröm har (rik, snygg, framgångsrik…). Om du verkligen, verkligen vill ligga med kändisen så kanske du innerst inne strävar efter att bli känd själv.

Så gör du drömmen till riktigt (bra) sex!
Okej, en naken man kanske blir lite modstulen om han blir tilldelad en Brad Pitt – mask. Kompromissa med en het film med ditt drömsex-objekt. När en romantisk scen med din hunk är på g säger du helt enkelt till din partner att ta in situationen: ”Det här kommer vi att återskapa sedan…”

… att du har sex offentligt.

 

Vad betyder den?
Du har kanske känt dig sårbar i ditt vakna liv – därav sårbarheten i din dröm. Om du i drömmen gillade det, har det kanske att göra ed att du har funderat på att ta någon form av offentlig risk. Tänk i så fall efter noga.

Så gör du drömmen till riktigt (bra) sex!
När du är på en offentlig plats med din partner – berätta målande exakt vad ni skulle göra med varandra om ni faktiskt fick för er att idka sexuellt umgänge just precis där. Turas om med beskrivningarna… och åk hem.

… att du har sex med din chef.

 

Vad betyder den?
Sexdrömmar handlar ofta om en vilja att ta kontroll över en person eller situation. Du är medveten om den kontroll din chef har över dig och leker med den kontrollen. Eller så vill du kanske att situationen ska bli omvänd.

Så gör du drömmen till riktigt (bra) sex!
Få den där över-skrivbordet-känslan (utan att få sparken) genom att sätta en slips på din kille och be honom sätta dig vid ett bord. Sätt dig på bordet med ett ben på vardera sidan om honom och börja med att dra honom till dig i slipsen…

Psst! Det här är svenskarnas vanligaste sexdröm…


VeckoRevyn Shopping

1 clique sucker clitoris purple4 broklyn vibe and rotator with rabbit silicone 8 satisfyer pro deluxe next gen ligh gold white