in

Förstör din väninna ditt kärleksliv?

vanninadragare

Du är upp över öronen förälskad och vill bara hänga med din nya kille. Men din bästa kompis är inte alls lika glad… Kanske är det till och med så att hon i hemlighet försöker sabotera ert  förhållande så att ni kan köra era  klassiska singelkvällar igen?

Mer

Din kompis säger:

”Jag kan inte förstå hur han kan vara ute på krogen hela natten och inte höra av sig! Hade det varit min kille hade jag varit orolig för att han skulle vara med någon annan.”

Därför säger hon det: Hon skulle kunna få dig att ifrågasätta ditt förhållande genom att ge dig negativa tankar om din pojkvän. Att få dig att misstänka att han skulle vara otrogen är ett lätt och effektivt sätt att förstöra ett förhållande på. Svartsjuka är ett gift och kan förstöra  det allra bästa av förhållanden…

Så tror Pelle
: Är du trygg i ditt förhållande behöver du inte ha ständig kontakt för att lita på den du är ihop med. Det är hur som helst ändå ingen garanti om någon vill ljuga – att ringa eller skicka sms till sin partner kan man göra mellan hångel och toalettbesök. Inget säkert sabotage, men en sjukt tråkig attityd från kompisen.

Din kompis säger:

”Jag vet att det är er enda lediga kväll ihop denna vecka, men jag vill inte vara ensam. Jag tänkte att du och jag skulle ha en tjejkväll med en massa godis och feelgood-filmer. Snälla?”

Därför säger hon det: Hon försöker spela på ditt dåliga samvete. Det hon vill är att du och din partner inte ska tillbringa er
lediga kväll ihop och på så sätt väcka irritation mellan er.

Så tror Pelle: Om det är en sabotageplan är det lite sorgligt. Kompisrelationer är inte automatisk mindre värda än parrelationer, det väljer man själv från gång till gång. Dock verkar det som om kompisen har en baktanke med att välja just den kvällen du och din partner ska ses. Du hamnar i en jobbig situation eftersom om väljer du killen framför din kompis känner du dig dum mot din kille – och vice versa. Någon kommer att bli sårad.

Din kompis säger:

”Jag älskar att vara självständig och att inte vara beroende av någon kille. Friheten att göra vad jag vill – när jag vill.”

Därför säger hon det: Hon vill få dig att förstå att man är mer självständig som singel. En hint till att singellivet har sina fördelar.

Så tror Pelle: Inget sabotage alls! Hon pekar bara ut något som är sant. Singellivet kan verkligen ha sina fördelar. Och nackdelar. Det ska man tänka på oavsett om man är singel eller ihop med någon.

Din kompis säger:

”Är han verkligen den rätta? Kan du tänka dig att leva med honom resten av livet? Och viktigast av allt – vill du att han ska vara pappan till dina barn?”

Därför säger hon det: Här tar hon upp relevanta och viktiga frågor. Hon vill att du ska börja tänka på framtiden och om han verkligen är den rätta.

Så tror Pelle: Hon kanske är orolig för att den här relationen betyder att ni slutar vara kompisar. Det kan vara ett skäl till att hon ber dig tänka på saker som vanligtvis ligger väldigt långt in i framtiden. Du kan även höra på tonläget hur din kompis säger det: Är hon nedlåtande i tonen kan det funka som sabotage.

Din kompis säger:

Men hur ser din kille ut egentligen? Haha, han ser ut som en liten pojke i den frisyren. Önskar du aldrig att du fick vara med en riktig man?

Därför säger hon det: Genom att säga nedlåtande saker om din kille vill hon kanske få dig att betvivla hans yttre. Vi är tyvärr mer ytliga än vad vi tror.
 
Så tror Pelle: Att säga något medvetet taskigt om en kompis kille eller tjej sabbar, men förmodligen mer relationen mellan kompisarna. Jag skulle säga att det är ett dåligt sabotage.

Din kompis säger:

Men ser du inte hur han står och stöter på den där tjejen? Känner han henne bra eller? Du kanske ska gå dit och visa att du är tillsammans med honom.”

Därför säger hon det: Hon vill kanske få dig att tro att din kille stöter på andra och vill skapa drama. Svartsjukedrama har förstört många förhållanden och det spelar hon på.

Så tror Pelle: Det här kan fungera som sabotage om du inte känner dig säker i din relation. Istället för att starta något drama kan du bara ställa dig där och markera att du inte känner dig hotad – även om hon kanske gör det. Här saboterar din pojkvän kanske ert förhållande mer än din kompis, det kan vara så att hon bara vill stötta dig.


VeckoRevyn Shopping

1 clique sucker clitoris purple4 broklyn vibe and rotator with rabbit silicone 8 satisfyer pro deluxe next gen ligh gold white