in

Flirta dig i form!

flirtform1

Ny relation = nya kärlekshandtag? Inte nödvändigtvis! VR:s expert ger dig de bästa paraktiviteterna som faktiskt gynnar kroppens hälsa!

Mer

 

Brottas!

 

Är det bra träning att lekbrottas på stranden?
Brottning är sjukt jobbigt och riktigt bra träning, förutsatt att ingen är en dålig förlorare. Då kan det som började som en romantisk lek sluta i ett riktigt slagsmål. Ta tag om varandras nackar och försök få ner varandra i vattnet.

Ta en kärlekspromenad!

 

Varför är promenader bra träning?
Promenader är lågintensiv träning som bränner en hög andel fett. Gå gärna strandpromenader i sanden för extra benträning eller i trappor och uppförsbackar för att ge rumpan ett ordentligt pass. En morgonpromenad på semestern är ett perfekt sätt att få igång förbränningen inför resten av dagen.

Kyssäkta träning

 

Hur påverkas vi av kyssar?
Få saker är så bra för hälsan som att kyssas! Hjärtat dunkar, blodcirkulationen sätter fart och massor av endorfiner pumpas ut. Det gör gott för både kropp och själ. För att inte tala om kalorierna man bränner.

Kittlas!

 

Vad händer när vi kittlar varandra och skrattar mycket?
Att skratta är det bästa sättet att bli av med spänningar och stress. När vi skrattar stöter vi ut luften och tömmer lungorna på gammal luft som blir kvar när vi andas vanligt. När vi skrattar spänner vi hela kroppen och slappnar sedan av, det ger nästan samma avslappnande effekt på kroppen som efter en tupplur. Dessutom får magmusklerna sig en rejäl omgång av ett gott skratt.

Kasta frisbee!

 

Hur bra är egentligen strandaktiviteter som frisbee och strandtennis?
Det är inte bara jätterolig träning, du får också den perfekta brännan när du rör dig i solen. Stå gärna i vattenbrynet, så ni kan kasta er ordentligt för extra bra träning utan risk att göra er illa. Försök att slå era egna rekord eller kör en riktig turnering, så att ni håller på länge!

Sexa er i form!

 

Hur bra träning är det att ha sex?
Sex är alltid bra träning. Men med lite ansträngning och entusiasm kan det faktiskt bli bättre än det svettigaste aerobicspasset. Använd fantasin och go crazy!

Bär varandra på ryggen!

 

Om min kille bär mig på ryggen, vad tränar vi då?
Han tränar benstyrka, du tränar lårens insida av att hålla dig kvar med hjälp av benen.

Massera mera!

 

Är det bra att få massage efter träning?
Armar och axlar får bra träning av att ge en ordentlig massage. Men framför allt är det en perfekt gåva till ens partner och ett perfekt avslut på ett träningspass. Spända muskler mjukas upp och blodtillförseln och syresättningen till musklerna kommer igång.

Psst! Här kommer tips på hur du tränar dig till bättre sex.


VeckoRevyn Shopping

1 clique sucker clitoris purple4 broklyn vibe and rotator with rabbit silicone 8 satisfyer pro deluxe next gen ligh gold white