in

Detta är dagen på året då flest singlar vill börja dejta


Single and ready to mingle? Detta är dagen då du ska börja dejta! Mer


Det finns såklart oändligt många nyårslöften som görs världen över när klockan slår midnatt på nyår, men i Sverige verkar det som om att många singlar lovar sig själva att ta sig in i dejtingdjungeln och hitta kärleken.

Enligt ett pressmeddelande från dejtingsajten Match.com är det nämligen den första söndagen i januari, år 2018 innebär det att datumet är 7 januari, som absolut flest svenskar bestämmer sig för att börja nätdejta.

– Det nya året är för många människor förenat med en nystart, och det återspeglas även i svenska singlars jakt på kärleken. Vi vet att över hälften av alla svenska singlar söker en långvarig relation, och vi ser en tydlig uppgång i aktivitet under januari månad – framförallt under den första helgen. I början på året kryllar det alltså av dejtingsugna, svenska singlar och det är verkligen en utmärkt period att ge sig ut och dejta, säger Linnéa Rinäs, nordisk marknadschef på Match i ett pressmeddelande.

Statistik från Match visar att antalet registreringar ökar med nästan 100 procent den första söndagen i januari jämfört med en vanlig genomsnittlig dag.

Så om du är på jakt efter den stora kärleken vet du vad du ska göra, börja dejta i januari!

Just nu får du ett komplett kit med mineralsmink när du börjar prenumerera på VeckoRevyn. Klicka på bilden för att komma till erbjudandet!

Följ oss på Instagram och Snapchat för pepp, inspiration, tävlingar, backstage-häng och hacks!

Klicka på Instagram-ikonen för att följa oss där, och scanna av spöket eller skärmdumpa det för att följa oss på Snapchat!