in

Det perfekta förhållandet

head
Det perfekta förhållandet

Vad letar vi efter hos en partner och hur vill vi ha vårt bröllop? Kolla in vad 5 000 svenska singlar säger om sitt drömförhållande.

Mer

bildd1

Finns det perfekta förhållandet? Förmodligen inte. Men vi vet ändå hur vi vill skulle önska att vår partner ska vara och vad vi letar efter i ett förhållande. Spray Date har gjort en undersökning med 5000 svenska singlar och kartlagt våra drömförhållanden!

Sån är drömkillen

Hur ser din drömman ut? Enligt undersökningen drömmer kvinnor om en man med brunt hår, blåa ögon som klär sig i jeans och t-shirt. Han ska gärna ha snälla ögon och en söt hund som man kan bli förtrollad av.

Sån är drömtjejen

laptop

En riktig killmagnet!

Vad drömmer männen om för typ av kvinna? Faktiskt inte bara blonda kvinnor… Männens drömkvinna är brunhårig eller blond med blåa ögon. Hon klär sig i jeans och en t-shirt och är ganska smal. Männen vill också att deras tjej ska ha snälla ögon och får gärna ha en laptop i knät.

Pirriga första dejten…

På första dejten avgörs allt. Eller i alla fall en del. De flesta vill ha en traditionell första dejt med en romantisk middag med tenda ljus på en romantisk restaurang. Det perfekta upplägget för att lära känna varandra ordentligt.

Hur är det med att kyssas på första dejten? En tredjedel är helt öppna för att kyssas på första dejten. Men kanske inte öppna för mer än just en kyss. Lika stor del tycker att kärleken får ta sin tid och är inte intresserad av att börja slaska mule direkt. Men för dig som gillar att gå fort fram så så finns det fler än du! En femtedel är faktiskt öppna för att ta förhållandet till nästa nivå redan första kvällen…

Kärlek vid första ögonkastet

jlo

Var det kärlek direkt?

Singel och på jakt efter en partner, vare sig det är för natten eller för all framtid, är man ju självklart noga med hur man ser ut. Ungefär hälften anser också att utseendet är avgörande för vem man väljer att lägga in en stöt på. Men kom ihåg att nästan lika många tycker att de inre egenskaperna är minst lika viktiga! Så kom ihåg att inte BARA vara snygg!

Men sen ska man också minnas att hälften av alla inte tror på kärlek vid första ögonkastet, så du kan få en andra chans om du lyckas göra bort dig!

Sex time!

Ja, sex kan vara väldigt viktigt i ett förhållande. Inte minst för att komma nära varandra och känna en samhörighet. Ungefär 40 % tycker att sex är viktigt. Det livar upp vardagen. Men känn ingen press för ännu fler tycker att sex inte är lika viktigt. Sex är trevligt ibland med det är minst lika trevligt att mysa lite.

Dags för bröllop…

brollop

De allra flesta vill gifta sig, men klok som människan är anser många att äktenskap inte är något man bara rusar in i. Därför vill 65 % vänta med att binda sig förevigt tills man i alla fall varit tillsammans med sin partner i tre till fyra år. Då har man lärt känna varandra lite bättre och känner till varandra bra och dåliga sidor.

Nästan alla drömmer om ett speciellt bröllop. En elegant fest med släkt och vänner. En ceremoni med tema eller speciella händelser. Eller ett klassikt kyrkobröllop med stor fest och mycket romantik! Rådhuset går alltså bort!


VeckoRevyn Shopping

1 clique sucker clitoris purple4 broklyn vibe and rotator with rabbit silicone 8 satisfyer pro deluxe next gen ligh gold white