in

Därför vill du ligga

liggamedkollega1
Sugen på "after work"?

Gillar du att ha sex? Det är du inte direkt ensam om. Men varför vill du ligga med vissa killar, även om det betyder problem? RFSU:s sexualrådgivare Maria Bergström har svaret!

Mer

Du vill ligga med…

… din kompis:
– Anledningen till att många har haft sex med en vän beror helt enkelt på att man knyter kontakt med folk i sin omgivning. Att ha sex med en vän kan vara ett kort steg att ta för vissa, speciellt för dem som inte tycker att kärlek och sex nödvändigtvis hänger ihop. experten tipsar förkastar inte lite finurligt spel för att få någon dit man vill.”

… en semesterflirt:
– Under en ledighet har vi mer tid och kraft att ägna åt tillfälliga sexuella förbindelser. När vi slappnar av och till exempel är ute och reser lämnar vi vardagen. Många knyter nya kontakter på semestern och en del passar på att vara någon annan, någon de inte är i vanliga fall, för en sekund.

… en kollega på jobbet:
– Här gäller samma sak för dem som har legat med någon i sin vänskapskrets – personen man träffar finns ofta i ens närhet. Att ha haft sex med en kollega betyder inte nödvändigtvis att det liggs runt på jobbet och att det blir intriger och dramatik på arbetsplatsen efter one night stands. Många träffar en fast partner på jobbet.

… en älskare/älskarinna:
– Fler och fler människor skiljer på kärlek och sex. Att ha en älskare eller älskarinna behöver inte betyda att man är otrogen. En del har öppna relationer och en del kallar sin så kallade KK för älskare.


VeckoRevyn Shopping

1 clique sucker clitoris purple4 broklyn vibe and rotator with rabbit silicone 8 satisfyer pro deluxe next gen ligh gold white