in

Därför ringer han inte!

ringa3

Trött på obegripliga killar som beter sig mysko på dejten? Vi lät sju VR-läsare ställa vår hemlige killexpert mot väggen med de underligaste sakerna killar gör när de raggar. Här är hans försvar.

Mer

sit1

HAN FICK MITT NUMMER, MEN RINGER INTE!

Han tog mitt nummer på krogen, men ringde aldrig upp! Varför tog han då ens mitt nummer? /Anna, 26

Alltså, det kan ju finnas en miljard anledningar till det här. Han var väldigt full/hans flickvän fick syn på senast addade nummer morgonen efter/hans mobiltelefon stals av en klan onda ninjas och han måste nu besegra mörkrets makter vid Domedagsberget för att vinna tillbaka den. Men allra mest troligt är att han fönstershoppade dig. Det fungerar enligt samma princip som att bara för att jag går hem från en BMW-handlare med en katalog så betyder inte det att jag tänker köpa en bil för en halv miljon. Problemet med en del tjejer är att ni tror att dealen är låst så fort man utbytt siffror. Vilket ju är helt vansinnigt, en säljare skickar väl för fan inte ut en faktura bara för att han gett ut sitt visitkort?

sit2

HAN BLIR EN IDIOT FRAMFÖR SINA VÄNNER!

Han är jättegullig när vi är själva, men beter sig som ett pucko så fort hans kompisar är med! /Lollo, 18

Ja, alltså, enkelt uttryckt är det för att det är så här han är egentligen. Alla killar (jo, alla, och om du säger ”Nä, inte min pojkvän!” så kan jag garantera att det förmodligen var han som svinade loss värst av alla på Bengans svensexa förra månaden) är på ett sätt med sina vänner och ett annat med sin flickvän. Frågan är bara hur mycket det diffar mellan de två personligheterna, och hur stort glapp du är redo att acceptera. En tumregel är att du bör anpassa dig lika mycket som han gör. Med andra ord: om han skärper till sig och slutar behandla dig som en ägodel framför sina polare, så kan du kanske låta bli att flippa ur över hans och Bengans interna skämt. Även om de inte stämmer till 100 procent överens med din uppväxt, kommunikationsbanor eller politiska uppfattning. Okej?

sit3

HAN BETER SIG SOM OM HAN VAR SCHIZOFREN!

Han var sjukt ”på” under första dejten, det var ”vi” hit och ”vi” dit och snack om framtid och semester och allt möjligt. Sedan, på andra dejten, är allt det där som bortblåst! /Moa, 21

Alltså, nu ska vi inte fasta i könsstereotyper här (Generalisera? Jag? Aldrig!) men killar har ofta en bild av att alla (a-l-l-a!) tjejer vill A) gifta sig, B) ha barn, C) nu, D) med honom. Det är möjligen helt felaktigt, men rätt många killar tror stenhårt på det, och vill därför gärna måla upp en bild av sig själva på första dejten som den de tror att tjejen vill ha. Därför, tja, överdriver vi det där med vilka himla fina, trygga, familjelängtande snubbar vi är. Ni gör ju samma sak, det är därför ni säger att ni gillar hockey och tv-spel på första dejten. Det gör ni ju inte. Ni är ju tjejer.

sit4

HAN BLEV ETT SVIN EFTER ATT VI HAFT SEX!

Han var jättegullig fram tills att vi låg med varandra, men nu beter han sig som värsta svinet. Varför? /Erica, 26

Vanligt problem. Det omvända existerar i form av ”Hon var svinsoft fram tills vi låg med varandra, men nu beter hon sig som värsta psykot”. Jag försvarar givetvis inte den här sortens killar. Skulle aldrig falla mig in. Jag står på er sida här! (Speciellt nu, eftersom ni är rätt många och AD-Mari håller i något som ser ut som en… djungelkniv va? Var fan fick hon den ifrån?) Men alla människor skiftar i personlighet när man har legat med dem. En del blir plötsligt extremt needy, andra fäller plötsligt ut fler taggar än en igelkott på Facebook. Killen i det här fallet ville förmodligen, surprise, bara ligga med dig. Och det bästa du kan göra då är att se det ligget som en förlorad investering och be honom dra åt helvete. Och nej, att ligga med honom igen kommer inte göra att han förvandlas till världens gulligaste pojkvän.

sit5

HAN RAGGAR PÅ MIG – FAST HAN HAR FLICKVÄN!

Så fort jag träffar en riktigt mysig, charmig kille på krogen, som inte bara försöker stirra ner i ens urringning, så visar det sig ALLTD att han har flickvän! Varför är så många killar otrogna? /Theresa, 22

Alla killar är svin. Alla killar är dock inte otrogna svin. Däremot går vissa tjejer bevisligen enbart igång på självförtroende, lugn och pondus på krogen. Just de tre egenskaperna är något som singelkillar nästan aldrig har i krogmiljö. Vi utvecklar dem när vår flickvän har fått oss att känna oss eftertraktade och bekräftade. En kille som vill vara otrogen upplever inte att han har något att förlora, det är därför han kan vara så avslappnad och charmig mot dig. Enkelt uttryckt: du kanske skulle ge den där lite mer tafatta killen bredvid som stått och sneglat på dig hela kvällen en ärlig chans istället. Han är nämligen med 100 procent säkerhet singel.

sit6

HAN VILL HA MIG – MEN INTE ETT FÖRHÅLLANDE!

Vi har dejtat ett tag nu, men han vill inte vinda sig för han säger att han alltid kommer sätta killkompisarna före ett förhållande. /Mimmi, 19

Och jag ska vara hela ärlig här: en man får aldrig tillbaka den där känslan i grabbgänget som han hade när alla var 22 och singlar, efter att han blivit vuxen och stadgat sig. Det här vet de flesta killar. Framför allt killar som nyligen kommit ut ur ett långt förhållande. Och därför håller vi hårt i det. Du har egentligen två val: antingen dumpar du honom, eftersom han inte har samma syn på förhållanden som du. Eller så ger du honom tid att själv förstå charmen i vuxenlivet och växa in i det (vuxenlivet har, vet jag av erfarenhet, en del att erbjuda som är roligare än att hänga vid en bardisk med bästa killpolaren 04:30 varje lördag). Att däremot tvinga honom in i det kommer alltid, alltid slå tillbaka mot dig själv. Förr eller senare.

sit7

HAN RAGGAR PÅ MIG – OCH EXAKT ALLA ANDRA!

Han raggade på mig för fem minuter sedan, jag spelade lite svår och sedan gick jag på toaletten. Nu står han och raggar på min bästa kompis… Är han helt störd eller? /Sara, 23

 Nej, det är han inte. Han är precis som du, fast med mycket kortare tidsperspektiv. Att ragga på kontoret, hemmafester eller i vänskapskretsen är givetvis en helt annan sak, men när killar raggar på krogen är vi i regel så vana vid att få ett nej att vi helt slutar ta åt oss. Vi går bara vidare till nästa. Du gör likadant, men du väntar i regel en vecka innan du gör det.


VeckoRevyn Shopping

1 clique sucker clitoris purple4 broklyn vibe and rotator with rabbit silicone 8 satisfyer pro deluxe next gen ligh gold white