in

Därför inte ihop

killpaneldrag
Därför inte ihop

Killpanelen svarar: Därför lider vi av förhållandefobi.

Mer

killpaneldrag

Rädsla eller helt enkelt inte kär. ”Singelpinglan” frågar: Vi har setts ett tag och jag känner verkligen att vi ”klickar”, men det verkar som om du inte vill ta förhållandet ytterligare ett steg. Varför är  du så rädd för att binda dig? Veckorevyns killpanel, ”BasshunterJonas Altberg, ”StorstadspojkenNils Grundberg, vår killexpert Pär Lernström och frilansjournalisten och författaren Anders Rydell, svarar.

Basshunter:

– För jag känner mig själv så pass väl, och just nu är inte ett bra tillfälle att binda sig, jag trivs med min frihet, men jag fortsätter gärna träffas som vi gör nu.

Storstadspojken Nils:

– Rädsla för att bli sårad. Många killar håller lite distans därför. Kräver du att vi blir ihop är det som ett test, vi får se hur mycket förhållandet är värt.

Pär Lernström:

– Jag vill bara ta det lite lugnt. Har förhastat mig i många relationer tidigare och tror mer på det här.

Anders Rydell:

– Därför att det är ett enormt beslut att ta. Det betyder att man, över en natt, helt byter livsstil. Nattliv mot mysliv, polygami mot monogami och take-a-way sushi mot oxfilé.

Nästa vecka: Julafton. Du får en urful, stickad tröja som kliar och inte alls är din stil av mig. Hur tacklar du det?

Är du rätt för att binda dig?


VeckoRevyn Shopping

1 clique sucker clitoris purple4 broklyn vibe and rotator with rabbit silicone 8 satisfyer pro deluxe next gen ligh gold white